Dun hakkında haberler cıkan ve buyuk bir ilgi goren Tokat Turhal Kayacık Koyu Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'ndaki yavru kopek Fındık'a nazar değdi. Yavru kopek rahatsızlandı.
[h=3]VETERİNER İLAC VERDİ[/h] Turhal'a bağlı Kayacık koyundeki Kayacık Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'nun muduru Ahmet Akturk ve oğretmenlerden Mustafa Onlen'in mezarlıkta bularak, okula getirdikleri av kopeği melezi olan erkek yavru kopek, sosyal medyada dunun en cok konuşulan konusu oldu. Okulun oğrencilerinin yoğun ilgi ve sevgi gosterdiği, 'Fındık' adı verilen kopek, DHA'nın haberinden sonra sosyal medyada gundemin ilk sıralarına cıktı. Okul Aile Birliği Başkanı Bedriye Gocer'in diktiği okul formasıyla oğrenciler arasında dolaşan 'Fındık' ilcede de ilgi odağı oldu. Bugun hastalanan 'Fındık'ı Turhal Belediyesi veterineri kontrol edip, ilac verdi.
[h=3]"HAYVAN SEVGİSİ AİLEDE VE OKULDA AŞILANIR"[/h] Karadeniz Hayvan Hakları Federasyonu Kurucular Kurulu Başkanı Nihal Erkoc, Kayacık Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu oğrencilerini ve 'Fındık' ı ziyaret etti. Oğrenci ve oğretmenlere duyarlı davranışı icin teşekkur eden Erkoc, "Bir federasyon başkanı olarak cok mutlu oldum. Mudur bey bugun bana ulaştı, 'Fındık'ın rahatsız olduğunu iletti. Turhal Belediyemiz bu konuda cok duyarlı. Zaman merhumu gozetmeksizin Turhal Belediyesi veteriner hekimliği personeli hemen gelerek gerekli mudahalesini yaptı. Bu olaydan dolayı cok mutlu oldum. Hayvan sevgisi ilk olarak ailede aşılanır daha sonra ise okulda aşılanır. Buna kocaman bir adım atan Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selcuk'a cok teşekkur ediyoruz" dedi.
[h=3]"BİZ NAZAR GOZUYLE BAKIYORUZ"[/h] Haberler cıktıktan sonra yoğun telefon trafiği yaşadığı kaydeden oğretmen Mustafa Onlen ise "Sabaha kadar uyuyamadım. Cok guzel mesajlar ve destekler aldık. 'Fındak'ta ufak bir soğuk algınlığı var. Biz nazar gozuyle bakıyoruz. Turhal Belediyemize teşekkur ediyorum. 'Fındık'ın gerekli bakımlarını yapıyor, aşılarını yapıyor. Bugun antibiyotik aldı ve bir torba mama bıraktılar" diye konuştu.
Mezarlıkta bulunan kopek Fındık, forma giyip oğrencilerle derse giriyor Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Koy okulunun maskotu olan kopek Fındık rahatsızlandı
Koy okulunun maskotu olan kopek Fındık rahatsızlandı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Koy okulunun maskotu olan kopek Fındık rahatsızlandı