Edirne'den Yunanistan'a yasa dışı yollardan gecmek isteyen Mısırlı gocmen Mahmut Muhammed (36), Yunan askerleri tarafından demir cubukla dovuldu. Meric Nehri uzerindeki adacıkta askerlere yakalanan gocmen, hastaneye goturulerek tedavi altına alındı.
Edirne'den beraberinde bir grup gocmenle yasa dışı yollardan Yunanistan'a gecmek isteyen Mısır uyruklu Mahmut Muhammed, Meric Nehri uzerindeki adacıkta, Yunan askerleri tarafından yakalandı. Daha sonra Turkiye'ye donen Muhammed, bir yerleşim yerine giderek yardım istedi. Vatandaşların haber vermesiyle gelen jandarma ekipleri tarafından alınan Muhammed, hastaneye goturulerek tedavi altına alındı.
[h=3]"BENİ DEMİR CUBUKLA DOVDULER"[/h] Tedavisinin ardından İl Goc İdaresi'ne getirilen Muhammed'in yuzu ve vucudundaki darp izleri dikkat cekti. Meric Nehri uzerindeki adacıkta uyuya kaldığını soyleyen Muhammed, "Yunan askerlerinin gelip beni demir cubuklarla dovduler. Sanırım 4-5 kişiydiler. Tum vucudumda yuzumdeki gibi yaralar var. Pasaportumu, telefonumu, paramı, kıyafetlerimi her şeyimi aldılar. Daha sonra nehri gecip Turkiye'ye dondum. Gittiğim yerleşim yerinde insanlar bana kıyafet verdiler. Daha sonra jandarma geldi ve beni tedavi icin hastaneye goturdu" diye konuştu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Mısırlı gocmen: Yunan askerleri demir cubukla dovdu
Yunan askerleri yasa dışı yollarla ulkeye girmeye calışan Mısırlı gocmeni demir cubuk
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Yunan askerleri yasa dışı yollarla ulkeye girmeye calışan Mısırlı gocmeni demir cubuk