İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Youtube kanalı icin hazırlanan 'Zor Sor' adlı programın ilk bolumune radyo programcısı Nihat Sırdar konuk oldu.
[h=3]VİDEO, TREND LİSTESİNE GİRDİ[/h] Sırdar, ilk olarak kendi hazırladığı soruları İmamoğlu'na sorarken, programın ilerleyen bolumlerinde dinleyicilerinden topladığı soruları İBB Başkanı İmamoğlu'na iletti. Cok kısa sure icinde Youtube Trendler listesine giriş yapan video, kısa surede yuksek izlenme yakaladı.
[h=3]"ULAŞIMA YUZDE 10 ZAM YAPILSAYDI İBB BATAR MIYDI?"[/h] İstanbulluların en cok merak ettiği soruların yoneltildiği programda Sırdar, ulaşıma yapılan yuzde 35'lik zamla ilgili İmamoğlu'na "İBB yuzde 10 zam olsaydı, oluşacak zararı karşılayamaz mıydı? Yani Batar mıydı?" sorusunu yoneltti.
[h=3]"SUREC YONETEBİLİRLİKTEN CIKIYOR"[/h] Bu soruya "Halkımızdan ozur diliyorum" diyerek yanıt vermeye başlayan İmamoğlu, "Sadece son 1 yıldaki akaryakıt artışı bile, bu zammın yuzde 15 uzerinde. Ben bunu yapmak istemezdim ama surec yonetilebilirlikten cıkıyor. Yuzde 35 zam yapılmasaydı İBB olarak ulaşımı 3.7 milyar lira desteklememiz lazımdı ki ulaşım yurusun. Zamla bu 2.3 milyar liraya duşuyor. Bu da hizmetin surdurulebilmesi icin" ifadelerini kullandı.
[h=4]Haber Videosu[/h]: İmamoğlu'na acıkca soruldu: Ulaşıma yuzde 10 zam yapılsaydı İBB batar mıydı?
İmamoğlu'na acıkca soruldu: Ulaşıma yuzde 10 zam yapılsaydı İBB batar mıydı?
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- İmamoğlu'na acıkca soruldu: Ulaşıma yuzde 10 zam yapılsaydı İBB batar mıydı?