İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fenerbahce tribunlerinin tepki gosterdiği Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yonelik eleştirilerinin ardından gelen tepkilere yanıt verdi. Akşener, siyasetin spora karışmaması gerektiğini soyledi.
Partisinin Edirne İl Başkanlığı'nda duzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, "Trabzonspor'la ilgili yaptığınız son acıklama ozellikle spor camiasında farklı bir tartışma yarattı. Bu konuya yorumunuz nedir?" sorusu uzerine, "Spor Turkiye'de onemli bir şey. Benim konuşmam yeniden okunup dinlendiği zaman ne dediğim ortaya cıkar. Hangi takım olursa olsun oraya siyasetcilerin elinin, olumlu olumsuz ellememesi gerektiğini soyledim. Sporu siyasetin mudahalesinden uzak tutmanın doğru olduğunu soyledim" dedi.
[h=3]"TRABZONSPORLULAR BENİ COK İYİ ANLADILAR"[/h] Trabzonspor'un gayret ve mucadelesinin bir tartışma konusu yapılmamasını dile getiren Akşener, "Yıllardır mucadele eden bir takımın kendi gayret ve mucadelesine golge duşurmeyin dedim. Trabzonlular da Trabzonspor da benim bu dediğimi cok iyi anladılar. Ama ilginc bir şey oldu Damat Beyin trolleri devreye girdi, konuyu sulandırmaya kalkıştılar ama benim soylediğim acıktır; spora hicbir siyasetci ben dahil karışmayın, taraftarları birbirinin karşısına dikmeyin. Orada insanlar sporun mutluluğu icerisinde biraz rahatlıyor, bu mutluluğu ortadan kaldırmayın. Trabzon sporun haklı mucadelesinin uzerine golge duşurmeyin" ifadelerini kullandı.
[h=3]NE DEMİŞTİ?[/h] Meclis'te salı gunu duzenlenen grup toplantısında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın futbol kuluplerine etki ettiğine donuk iddiaları gundeme getiren Akşener, "Damat Bey, uzerine vazife olmayan her işe bulaşıp ortalığı karıştırıyor. Sonra da tribunlerden 'Damat istifa' sesleri yukselince bozuluyor. Ekonomiden anlamayan ekonomi bakanı Damat Bey bakanlıktaki başarısızlığıyla gundeme gelmekten yorulmuş olacak ki bu aralar anlamadığı bir diğer alanı, futbolu karıştırmakla meşgul" demişti.
Spor Toto Super Lig Mac Sonucları ve Puan Durumu[h=4]Haber Videosu[/h]: Akşener, futbolda siyaset tartışmaları hakkında konuştu: Trabzonlular benim demek istediğimi cok iyi anladı
Akşener, futbolda siyaset tartışmaları hakkında konuştu: Trabzonlular benim demek ist
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Akşener, futbolda siyaset tartışmaları hakkında konuştu: Trabzonlular benim demek ist