Gectiğimiz donem icraatlarından cok ozel hayatıyla gundeme gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Motobike İstanbul Fuarı'nın acılış toreninde carpıcı değerlendirmelerde bulundu.
[h=3]"GOREV SUREM DOLDUĞU ZAMAN BIRAKICAM"[/h] Siyasete bir turlu ısınamadığını belirten Sofuoğlu, "Bana 'sevmedin neden bırakmıyorsun?' şeklinde sorular yoneltiliyor. Kafama gore bırakıp devam edemeyeceğim bir ortamda değilim. Gorev surem dolduğu zaman bu işi bırakıp asıl işime geri donmek istiyorum. Şu anki gorevimi en iyi yapma gayretindeyim" ifadelerini kullandı.
[h=3]ERDOĞAN'DAN ONAY CIKMADI[/h] Dunya Supersport Motosiklet Şampiyonası'na misafir yarışcı olarak katılmak istediğini belirten Sofuoğlu, "Cumhurbaşkanımızdan izin istedim ancak izin vermedi. Sporcularla surekli antrenman yapıyorum. Eskisinden daha iyiyim. Motosiklete ve yarışlara cok fazla ozlem var. Bu yıl bir kere misafir olarak yarışmak istiyorum. Cumhurbaşkanımız ısrarla 'hayır' diyor, ben de ısrarla sormaya devam edeceğim" dedi.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Şampiyonaya katılmak isteyen Kenan Sofuoğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin cıkmadı