Kanal D ekranlarının en cok izlenen dizilerinden Hekimoğlu'nun son yayınlanan bolumunde doktor ile ilac mumessilinin otel odasında gecen sahnesine sosyal medyadan tepki yağdı. Kısa surede gundem olan dizinin olaylı sahnesi TBMM gundemine de taşındı.
[h=3]OTEL ODASI SAHNESİ TWITER'DA GUNDEM OLDU[/h] Hekimoğlu dizisinin son bolumunde doktor ve ilac mumessili kadının bir otel odasında birlikte olduktan sonra yaşanan diyalog sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı. Kısa surede Twitter'da trend olan diziye bir tepki de CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıguzel'den geldi.
[h=3]"KAN GOVDEYİ GOTURUYOR BARİ MUMESSİLLERİN ONURUNU TAMİR EDİN"[/h] Adıguzel de TBMM'de yaptığı acıklamada, Kanal D'ye ozur cağrısında bulunarak; "Dizide tıbbi mumessillerle ilgili etik değerlerden yoksun bir bolum sahnelendi. Bu durum hem mesleği aşağılama, hem de kadın hakları acısından sorunlu bir yaklaşım. RTUK'u goreve cağırıyorum. Ana akım medya ekranlarında hakarete uğramayan muhalefet mensubu siyasetci kalmadı. Kan govdeyi goturuyor, kırılmayan kol, bacak, parmak kalmadı ama ceza yok. Bari tıbbi mumessillerin kırılan onurunu tamir edin" dedi.
Dr. Mustafa Adıguzel [h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Her hafta reyting listelerinde zirveyi goren dizinin son bolumundeki Kaan Yıldırım'ın hayat verdiği Mehmet Ali Cağlar karakterinin, bir otel odasında mumessil ile birlikte olması ve ardından gelen diyaloglar Twitter'da gundem oldu.Hekimoğlu ile henuz karşılaşmadıklarını soyleyen kadın mumessilin, bu sahne uzerinden kadınlığını kullanarak işini yaptığı yonunde bir algı oluşturulması izleyiciden ozellikle de Tıbbi Tanıtım Temsilcilerinden buyuk tepki gordu.
Tıbbi Tanıtım Temsilcileri, Kanal D'yi ve Hekimoğlu dizisini kınadıklarına dair bir paylaşım yaparak "Bu ahlaksızlığı RTUK'e şikayet etmeye tum meslektaşlarımızı davet ediyoruz... Ayrıca hukuki olarak takip edeceğiz" dedi.

Hekimoğlu dizisinde kadın mumessil ile erkek doktor arasında yaşanan otel odası sahnesine tepki yağdı [h=4]Haber Videosu[/h]: CHP'li Milletvekili Mustafa Adıguzel, Hekimoğlu dizisindeki yatak sahnesine TBMM'de tepki gosterdi