Henuz 10 yaşında olmasına rağmen felsefi konuşmaları dolayısıyla sosyal medyanın ilgisini ceken Atakan Kayalar, ailesiyle birlikte CNN Turk ekranlarına konuk oldu.
Atakan'ın annesi Hulya Kayalar İstanbul'daki butun ozel okullardan ve kolejlerden teklif aldıklarını belirterek "Milli Eğitim Bakanımızın ozel kalem muduruyle bu durumu paylaştım. O okullardan birinin teklifini de kabul edebiliriz. Ancak onceliğimiz devletimizden yanadır. Ben cok kitap okuyan biri değilim. Babası ve rahmetli dedesinden almış bu huyunu. Genetik olduğunu duşunuyoruz" ifadelerini kullandı.
[h=3]"COK DEĞERLİ BİR CEVHER"[/h] Baba Altan Kayalar ise "Atakan bence cok değerli bir cevher. Onunla felsefi olarak daha cok ben muhabbet ediyordum. Cok geniş spektrumu olan bir cocuk" diye konuştu.
[h=3]CUMHURBAŞKANI OLMAK İSTİYOR[/h] Sunucunun gelecekte ne olmak istediğini sorduğu minik Atakan, "Cumhurbaşkanı olmak istiyorum. Gideceğim okulda da dezenfekte kurallarının ust seviyede olması gerekiyor. Koronavirusten kendimizi korumamız lazım" şeklinde konuştu.

Kristal cocuk ya da indigo cocuk nedir? Kristal cocukların ozellikleri nelerdir? [h=4]Haber Videosu[/h]: Kucuk filozof Atakan'ın annesi canlı yayında duyurdu: İstanbul'daki butun kolejlerden teklif aldık