İngiltere'de bir oto yıkama merkezi calışanlarının, aracını yıkamaya getiren genc kadın muşterinin arkasından uygunsuz konuşmalar gercekleştirdikleri ortaya cıktı. WhatsApp grubunda yapılan uygunsuz konuşmalar, calışanlardan biri tarafından kadın muşteriye ekran goruntusu alarak gonderildi.
[h=3]ARACINI YIKAMAYA GOTURDU[/h] İngiltere'nin Truro kentinde yaşayan 24 yaşındaki Emily George, aracını yıkatmak icin bir oto yıkama merkezine goturdu. Cuzdanını aracta unuttuğunu fark ederek calışanlarla iletişime gecen George, işlem bittikten sonra otomobilini alarak evine dondu.
[h=3]CALIŞANLARDAN BİRİ MESAJLARI YOLLADI[/h] Ertesi gun telefonuna bir mesaj gelen genc kadın, neye uğradığını şaşırdı. Calışanlardan biri, genc kadın hakkında konuşmaların yapıldığı bir Whatsapp grubunun ekran goruntusunu George'a yolladı.
[h=3]"BEKAR OLSAYDIM BİRLİKTE OLURDUM"[/h] Soz konusu Whatsapp konuşmasında calışanlar, kadının fotoğrafını paylaşırken, "Eğer bekar olsaydım onunla burada birlikte olurdum" gibi uygunsuz yorumlarda bulundu. Ekran goruntusunu yollayan kişinin konuşmalardan rahatsız olduğu icin kendisine durumu haber verdiği soyleyen George, oto yıkama merkeziyle iletişime gecti.
[h=3]ŞİKAYETCİ OLACAK[/h] İngiliz basınına yansıyan haberlere gore; yaşanan bu durumun mide bulandırıcı ve kucuk duşurucu olduğunu belirten George, calışanlar hakkında şikayetci olacağını ifade etti.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Oto yıkama calışanlarının, kadın muşterinin arkasından yaptıkları uygunsuz konuşmalar ortaya cıktı