Beylikduzu'nde lise oğrencisi erkek cocuğa cinsel istismar girişiminde bulunduğu one surulen servis şoforu, cocuğun babası ve iki yakını tarafından dovuldu. Polis tarafından yakalanan şupheli gozaltına alındı.
Avcılar Emniyet Mudurluğu ekipleri Yeşilkent Mahallesi'ndeki Amasyalılar Caddesi uzerinde uc kişinin bir kişiyi dovduğu ihbarı uzerine harekete gecti. Polis kısa surede olayın Yeşilkent Mahallesi Ciftlik Yolu uzerinde meydana geldiğini ve yarı cıplak bir kişinin İstanbul Universitesi Cerrahpaşa'ya ait araziye kactığını belirledi. Ekipler, tarla icerisinde dayak yemiş yarı cıplak vaziyetteki servis şoforu Y.Y.'yi yakaladı.
[h=3]BABA, OĞLUNUN SOZLERİ SONRASI CILGINA DONDU[/h] M.Ş.Y., 16 yaşındaki oğlu Y.F.Y.'nin Beylikduzu'ndeki bir lisede oğrenim gorduğunu, servis şoforunun oğluna cinsel icerikli videolar ve cinsel icerikli yazışmalar yaparak konuşmalar yaptığını anlattı. Baba M.Ş.Y, servis şoforu Y.Y. ile Yeşilkent'teki Ciftlik yolu uzerinde goruşme yapmak uzere buluştuklarını yanında da iki yakını da bulunduğunu, şupheli ile kavga ettiklerini soyledi.
[h=3]COCUĞU DOKTOR KONTROLUNE GOTURDULER[/h] Baba ile iki yakını ve servis şoforu Avcılar Firuzkoy polis merkezi amirliğine goturuldu. 'Cocuğun cinsel istismarı' şuphelisi doktor kontrolune goturulurken lise oğrencisinin ifadesine de başvurulacağı kaydedildi.
[h=3]"BUNLARA EN AĞIR CEZANIN VERİLMESİ GEREKİR"[/h] Şupheli Y. Y. yerini polise bildiren yakındaki şantiyenin sahibi Fuat Şenturk, "İki kişinin birisini dovduğunu gordum. Bana taciz olduğunu soylediler. Bir an empati yaptım. Bizim de coluk-cocuğumuz var. Bunlara en ağır cezanın verilmesi gerektiğini duşunuyorum. Polisi aradım. Gelen ekiplere yerini tarif ettim, gidip aldılar. Boyle bir şey hepimizin başına gelebilir" dedi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Servis şoforune taciz dayağı! Polis ekipleri yarı cıplak halde buldu
Servis şoforune taciz dayağı! Polis ekipleri yarı cıplak halde buldu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Servis şoforune taciz dayağı! Polis ekipleri yarı cıplak halde buldu