Microsoft, Windows 10 işletim sistemini modern bir gorunume kavuşturmak icin tasarladığı yeni uygulama simgelerini Insider kullanıcılarına sunmaya başladı. Windows 10 uygulamalarına yonelik guncellemelerin tumu, bugun Microsoft'un Akıcı Tasarım Sistemi ilkelerine uyan yeni uygulama simgeleriyle birlikte Hızlı Dongu test kullanıcıları icin yayınlandı.
Microsoft, aralık ayında yuzlerce uygulamanın yeniden tasarlanan simgelerini ortaya cıkarmıştı ve hepsi işletim sisteminde bugun olduğundan cok daha canlı ve modern gorunuyordu. Hesap Makinesi, Groove Muzik, Posta, Ses Kaydedici, Alarmlar ve Saat, Filmler ve TV ve Takvim uygulamaları, yeni simgeleri alan ilk yerleşik Windows 10 uygulamaları oldu. Microsoft ayrıca, Fotoğraflar gibi uygulamaları daha renkli seceneklere yenilemeyi planlıyor.
Yeni Posta ve Takvim uygulaması simgeleri, işletim sisteminin Onizleme Surumunde gorundu ve birkac gun icinde tum Windows 10 kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Yeni simgeler, Microsoft'un şirketin yazılım ve hizmetlerini modernize etme planı kapsamında tasarlandı. Tum bu yeni simgeler, cift ekranlı cihazlar icin tasarlanan Windows 10X işletim sisteminde de yer alacak.
Windows 10, normal dizustu ve masaustu bilgisayarlarda da yenilenmeye devam ediyor ancak yeni Windows logosunun veya Başlat menusu tasarımının gelip gelmeyeceği henuz belli değil.
Microsoft daha once Word, Excel, PowerPoint ve OneNote icin Office simgelerini ve tasarımını elden gecirmişti. Bu tasarım değişiklikleri, Office uygulamalarının mobil surumlerine de genişledi ve Microsoft, mobil uygulamalarında da Akıcı Tasarım sistemine odaklandı. Ayrıca Microsoft'un Chromium tabanlı Edge tarayıcısının da artık yeni bir simgesi var.
Microsoft, Insider Kullanıcıları İcin Yeni Windows 10 Simgelerini Yayınladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Microsoft, Insider Kullanıcıları İcin Yeni Windows 10 Simgelerini Yayınladı