Bir donem ulkemizde de muthiş ilgi goren Ben 10, eskisi kadar populer olmasa da, hala pek cok gencin favori cizgi karakterlerinden biri. İlk kez 2005 yılında Cartoon Network'te yayınlanan seri, uc yıl boyunca cocukları ekranlara kilitlemeyi başardı.
Orijinal cizgi filmin devamında gelen Alien Force, Ultimate Alien ve Omniverse gibi animasyonlarla hayran kitlesini daha da artıran Ben 10, 2007, 2009 ve 2012 tarihlerinde uc kez beyaz perdeye uyarlandı.
Ben 10 tutkunlarını yeni bir maceraya daha surukleyecek olan Cartoon Network, fenomen karaktere dayanan yeni filmi Ben 10 vs. the Universe: The Movie ’yi duyurdu. Ben 10 serisinin yaratıcılarından Duncan Rouleau ve Steven T. Seagle ’ın imzasını taşıyacak olan film, bu sonbaharda vizyona girecek.
Cartoon Network ’un acıklamasına gore henuz yapım aşamasında olan film, Ben, kuzeni Gwen ve buyukbabası Max ’in Dunya ’yı koruma mucadelesine odaklanacak. Kolundaki 'saat' sayesinde 10 farklı uzaylı ırkının guc ve yeteneklerine sahip olan cocuk kahramanımız, gezegene yonelik tehditleri bertaraf etmeye etmeye calışacak.
Fenomen Cizgi Film Karakteri Ben 10, Bir Kez Daha Beyaz Perdeye Uyarlanıyor
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Fenomen Cizgi Film Karakteri Ben 10, Bir Kez Daha Beyaz Perdeye Uyarlanıyor