Kocaeli'de iki arkadaş iki ayrı eskort sitesine para yatırmalarına rağmen istedikleri kadınların gelmemesiyle dolandırıldılar. İki arkadaşın şikayeti uzerine başlatılan soruşturmada 2 kadın hakkında dolandırıcılık sucundan soruşturma başlatıldı.
[h=3]İKİ KEZ UST USTE DOLANDIRILDILAR[/h] Kocaeli'de yaşayan B.S. ve F.N. adlı arkadaşlar, 2019 yılında, internet uzerinden muşteri bulan bir eskort sitesi tarafından verilen hesap numarasına 2 kadın icin para gonderdi. Ancak kadınlar bildirdikleri adrese gelmedi. 2 arkadaş, aynı gun başka bir eskort sitesinin hesap numarasına da para gonderdi. Ancak bu site uzerinden cağırdıkları kadınlar da gelmedi. İkili, Kocaeli İl Emniyet Mudurluğu'ne giderek şikayetci oldu. Yapılan calışmalar sonunda B.S. ve F.N'yi ilk dolandıranların, S.C. ve C.A. adlı kadınlar oldukları belirlendi. 2 şupheli hakkında 'Bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarını arac olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' suclarından dava acıldı.
[h=3]"BİZE BEKLEMEMİZİ SOYLEDİLER AMA KİMSE GELMEDİ"[/h] Kocaeli 7.Ağır Ceza Mahkemesi'nde gorulen davanın duruşmasına, tutuksuz kadın sanıklar gelmedi. Şikayetci arkadaşlardan ise B.S. katıldı. B.S, mağdur sıfatıyla verdiği ifadesinde, "Evde oturuyordum, arkadaşım aradı. 'Hazırlan İzmit'e carşıya gideceğiz' dedi. Fuhuş icin eskort sitesinden F. adında bir kadın bulduk, bulduğumuz kişi bize bir yerde beklememizi ve kadın gondereceğini soyledi. Bunun icin bizden hesaplarına para yatırmamızı istedi. Ben ve arkadaşım parayı yatırdık ama ne gelen ne de giden oldu. Hic kimse gelmedi" dedi.
[h=3]İKİNCİ KEZ DOLANDIRILDILAR[/h] Ardından ikinci kez dolandırıldıklarını anlatan B.S. "Arkadaşım başka bir eskort sitesinden M. adında biri ile iletişim kurdu. Bu kişi de bize kadın gondereceğini soyleyerek hesaba para yatırmamızı istedi. Biz de yatırdık. Ama yine kadın gelmedi. Paraların tamamını arkadaşım yatırdı. Telefon konuşmalarını da o yaptı. Benim bir kaybım yok" diye konuştu.
Mahkeme, diğer mağdur ile sanıkların dinlenmesi icin duruşmayı erteledi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: İnternette eskort kadın ararken iki kez ust uste dolandırıldılar
İnternette eskort kadın ararken iki kez ust uste dolandırıldılar
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- İnternette eskort kadın ararken iki kez ust uste dolandırıldılar