Sony'nin yılan hikayesine donen Uncharted filmi nihayet gercek olacak gibi gorunuyor. Spider-Man roluyle tanıdığımız Tom Holland'ın genc Nathan Drake rolunde olduğu film icin somut adımlar atılıyor. Holland, filmin cekimlerinin onumuzdeki ay başlayacağını duyurdu ve merakla beklenen Uncharted filmi, artık Ruben Fleischer'ın yonetmenliğinde resmen hayata geciyor.
Tom Holland şu anda, yeni Pixar filmi Onward ile beyaz perdeye geri donuyor ve filmin galasında yapılan bir roportajda, unlu oyuncuya Uncharted'ın durumu soruldu. Tom Holland, cekimlerin dort hafta icinde başlayacağının mujdesini verdi. Holland roportajda, "Cekimlere dort hafta icinde başlıyoruz. Mark Wahlberg, Sully gibi şaşırtıcı olacak. Berlin'deki dublor departmanı, dublorleri hızlı bir şekilde hazırlayarak inanılmaz bir iş cıkardı ve heyecan verici bir yapım olacak." şeklinde konuştu.
Tom Holland filmde genc Nathan Drake'i oynayacak ve Mark Wahlberg'i de onun guvenilir arkadaşı, akıl hocası Sully rolunde goreceğiz. Wahlberg, projenin uzun geliştirme surecinde ilk olarak Nathan Drake rolu icin gundeme geliyordu. Holland, filmin cekimlerinin yanı sıra konusu hakkında da onemli bir bilgi vererek, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyunundan esinlenildiğini acıkladı. Holland sozlerine şoyle devam etti:
"Durust olmak gerekirse, en sevdiğim video oyunlarından biri dorduncu Uncharted oyunu... İnanılmaz. Film bu oyundan buyuk olcude ilham aldı. Tom Rothman (Sony Pictures başkanı) ile bir araya geldiğimizde, video oyunları hakkında aramızda ilginc bir konuşma gecmişti. 'Oh, Uncharted'ı yeni bitirdim' dedim ve o da, 'Peki, neden Nathan Drake oynamıyorsun?' dedi. 'Nathan Drake'i oynamak icin her şeyi yaparım. Lutfen, bu harika olurdu.' dediğimi hatırlıyorum"
Sony, Venom ve Zombieland: Double Tap filmlerindeki başarısının ardından yonetmenlik koltuğu icin Ruben Fleischer'e dondu ve şimdilik işler yolunda gidiyor gibi gorunuyor. Uncharted'ın vizyon tarihi henuz belirlenmemiş olsa da, 2021'de beyaz perdeye gelmesi bekleniyor.
Tom Holland, Uncharted Filminin Cekimlerine Mart Ayında Başlanacağını Acıkladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Tom Holland, Uncharted Filminin Cekimlerine Mart Ayında Başlanacağını Acıkladı