Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, yeni darbe soylentileriyle ilgili soruya, "Boyle bir şeye inanıyor musunuz? Bunlar tamamen kumpanya" yanıtını verdi.
[h=3]"ANLAMAKTA ZORLANIYORUM"[/h] Erdoğan, "Boyle bir şeye siz inanıyor musunuz? Bunlar tamamen kumpanya. Ve bu kampanyada maalesef sizin gibi saygın olan gazeteci arkadaşlarımızın bu oyuna gelmelerini anlamakta zorlanıyorum. Butun kampanyaların hepsi vatana ihanettir." dedi.
[h=3]"ADINI BİLE ANMAK HARAMDIR"[/h] Erdoğan sozlerine, "Bunlar hain. Oyle bir hava hissediyor musunuz? Herkes huzur icinde. Her şey yerinde. Herhalde bunlar pek gezip tozamıyor. Darbenin nal sesleri geliyor bunlara. Bizim boyle bir derdimiz yok. Bu ulke 15 Temmuz'u yaşadı ve yaşatanlara gereken cevabı milletim verdi. Bundan sonra boyle bir şeyde katbekat cezasını oderler. Adını bile anmak bize haramdır" şeklinde devam etti."
Son dakika: Erdoğan'dan Gezi Parkı davasında verilen beraat kararlarına ilk tepki Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib'e harekat an meselesidir 5 belediye başkanı AK Parti'ye gecti Erdoğan'dan Kılıcdaroğlu'nun "Saman ithal ediyorlar" sozlerine yanıt: Saman değil, hububat kapcığı Darbe girişiminde kendisine kacmayı tavsiye edenlere Erdoğan: Bu topraklarda doğdum bu topraklarda oleceğim Erdoğan: FETO elebaşının anlaşamadığı tek isim merhum Erbakan Hocamızdır Kumpanya ne demek? TDK'ya gore kumpanya ne anlama gelir? [h=4]Haber Videosu[/h]: Erdoğan gazetecilerin darbe sorusuna sert cıktı: Boyle bir şeye siz inanıyor musunuz?
Erdoğan gazetecilerin darbe sorusuna sert cıktı: Boyle bir şeye siz inanıyor musunuz?
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Erdoğan gazetecilerin darbe sorusuna sert cıktı: Boyle bir şeye siz inanıyor musunuz?