11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gul'un "Gezi Parkı olayları ile buyuk gurur duyuyorum" acıklaması gundeme bomba gibi duştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gul'un bu acıklamaları soruldu, Erdoğan, "Biz kendi işimize bakalım" diyerek Gul ile spekulasyona girmekten kacındı.
AK Parti'nin kurucu uyeleri arasında yer almasına rağmen Karar gazetesine verdiği son roportajda hukumete dair eleştirilerde bulunan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gul, 2013'te gercekleşen Gezi Parkı protestoları ile ilgili olarak "Gurur duyuyorum" yorumunda bulundu.
AK Parti'den ayrılan ve yeni parti kurma hazırlığında olan Ali Babacan'a desteğini ilan eden Gul, Cumhurbaşkanlığı Hukumet Sistemi ile ilgili olarak da desteklemediğini belirtti ve "Parlamenter sistemden yanayım" dedi.
[h=3]"BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKALIM"[/h] Gul'un dun yaptığı bu acıklamalar kamuoyunda tartışma konusu olurken, gazeteciler bu sozleri Erdoğan'a sordu. Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın ardından gazetecilere demec veren Erdoğan, Abdullah Gul ile spekulasyona girmekten kacındı ve "Biz kendi işimize bakalım" dedi.
[h=3]"BİZİM GORUŞLERİMİZ HER ZAMAN BELLİ"[/h] Erdoğan, konuyla ilgili "Biz ilkelerimizden sapmadık. Kurulduğumuz gun neysek, bugun de oyuz. Bizimle aynı yolda yurumek istemeyenler ayrıldı. Bizim goruşlerimiz her zaman belli, bundan sonra da değişmeyecek. Biz kendi işimize bakalım" ifadelerini kullandı.
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Osman Kavala yorumu: Saygı duymak lazım Abdullah Gul, "Babacan'ın kuracağı partide yer alacak" iddialarına yanıt verdi Abdullah Gul'den başkanlık sistemine eleştiri: İstemedim, tercihim parlamenter sistemden yana 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gul: Gezi Parkı olayları ile buyuk gurur duyuyorum
Erdoğan'a Abdullah Gul'un acıklamaları soruldu, tek cumlelik yorum yaptı: Kendi işimi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Erdoğan'a Abdullah Gul'un acıklamaları soruldu, tek cumlelik yorum yaptı: Kendi işimi