Sosyal medyayı en aktif kullanan politikacılar arasında yer alan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk, Twitter hesabı uzerinden, okuldaki gencler arasında yayılan ve ciddi sonuclar doğurabilecek bir harekete karşı onemli bir uyarıda bulundu.
Uc gencin yan yana zıpladığı ve yandakilerin ortadaki arkadaşlarına celme takıp yere duşurduğu bir oyunun gencler arasında hızlı bir şekilde yayıldığına dikkat ceken Selcuk, konuyla ilgili okullara gerekli uyarıları yaptıklarını soyledi. Bunun bir oyun ya da şaka olamayacağının ve beyin kanaması gibi tehlikeli sonuclara yol acabileceğinin genclere anlatılması gerektiğini ifade eden Milli Eğitim Bakanı, herkesi dikkatli olmaya cağırdı.

Milli Eğitim Bakanı Selcuk, soz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Uc gencin yan yana zıpladığı ve iki yandakinin ortadaki arkadaşına celme takıp zıplarken yere duşurduğu bir oyun yayılıyor gencler arasında. Okullarımıza duyuru yaptık, ancak bunun bir oyun ve şaka olamayacağını, beyin kanamasına yol acabileceğini genclere anlatalım lutfen”
[h=2]Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk'un paylaşımı[/h]