Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında gundeme dair onemli acıklamalarda bulundu. İYİ Parti'de yaşanan istifaları da değerlendiren Erdoğan, "2023'e kadar İYİ Parti diye bir şey kalmaz" dedi.
[h=3]"2023'E KADAR İYİ PARTİ DİYE BİR ŞEY KALMAZ"[/h] İYİ Parti'den bir haftada yaşanan iki istifa AK Parti MYK toplantısında masaya yatırıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz işimize bakalım ama eğer bu hareketlilik yarın bize doğru istikametini cevirirse o zaman gereğini yaparız. Daha cok vekil duzeyinde değil ama eninde sonunda taban bize kayacaktır. İYİ Parti'den ayrılan başka partiye gitmez, geldiği yere gider. 2023'e kadar İYİ Parti diye bir şey kalmaz" değerlendirmesinde bulundu.
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] İYİ Parti'de Antalya Milletvekili Tuba Vural Cokal'dan sonra Balıkesir Milletvekili İsmail Ok da, yaptığı yazılı acıklamada partisindeki tum gorevlerinden istifa ettiğini duyurmuştu. Ok'un istifa kararını duyurduğu acıklamalarında, İYİ Parti yonetimini, CHP'yi ve Ekrem İmamoğlu'nu hedef alması dikkat cekmişti.
[h=3]AKŞENER İSTİFALARI DEĞERLENDİRDİ[/h] Genel Başkan Meral Akşener İYİ Parti'den 5 ismin daha istifa edeceği iddialarına ilişkin, "Benim boyle bir bilgim yok. O, bilgiyi veren gazete, o bilgiyi veren televizyon kanalları bazı şeyleri biliyorlar demek ki. Bize de soylerlerse, biz de biliriz. Bizde prensip olarak, ister milletvekili olsun, ister sade bir uyemiz olsun, istifa canımı yakar, cok uzulurum. Ancak bugune kadar, istifa etmiş hicbir arkadaşımızın aleyhinde tek bir cumlem, tek bir kelimem olmadı. Cunku istifa, tek taraflı bir irade beyanıdır. Uzuntum şudur, insanlar bir siyasi organizasyonun icinde yer almaktan vazgecebilirler, bunu saygı ile karşılarım. Ben hep oyle karşıladım. Ama acıklamalarında ve beyanlarında koskocaman bir camiayı, yoneticileri, secmeni, teşkilatları tohmet altında bırakacak ve gercekten haksız, temelsiz ve insafsız gerekceler ortaya atarlarsa, bu insanların canını yakar. İftira kotu bir şeydir" ifadelerini kullanmıştı.
İstifasıyla gundem yaratan İsmail Ok icin İYİ Parti'den ilk yorum: Değer taşımamaktadır Son dakika: İsmail Ok'un İYİ Parti'den istifa etmesine AK Parti'den ilk yorum Son dakika: İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok partisinden istifa etti İYİ Parti'den istifa eden Balıkesir Milletvekili İsmail Ok kimdir? İsmail Ok hayatı ve biyografisi! İYİ Parti Genel Başkanı Akşener partisinden istifaları değerlendirdi Kılıcdaroğlu'ndan İYİ Parti'deki istifalarla ilgili talimat: Goruş bildirmeyin [h=4]Haber Videosu[/h]: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'e kadar İYİ Parti diye bir şey kalmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'e kadar İYİ Parti diye bir şey kalmaz
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'e kadar İYİ Parti diye bir şey kalmaz