Batman v Superman: Dawn of Justice ve Justice League filmlerinde DC ’nin efsanevi karakteri Batman ’e hayat veren Ben Affleck, siyah pelerinini gectiğimiz yıl icinde Robert Pattinson'a devretmişti. Affleck, Batman ’e hayat verdiği donemde cok arzuladığı solo filme bir turlu kavuşamamıştı. Daha once yeni bir Batman filmini yazmak ve yonetmen icin Warner Bros. ile anlaşma imzalayan başarılı aktor, surpriz bir şekilde bu kararından vazgecmişti.
Affeck, konuya ilişkin daha once yaptığı acıklamada, senaryodan memnun olmadığı icin Batman projesini bırakmaya karar verdiğini soylemişti. Gectiğimiz gunlerde New York Times gazetesine yeni bir roportaj veren Amerikalı oyuncu, projeden ayrılmasının asıl nedeni olarak, Justice League filminin ‘sorunlu ’ yapım aşamasını gosterdi.
Yazdığı Batman senaryosunu birkac kişiye gosterdiğini ve olumlu geri donuşler aldığını belirten Affleck, buna rağmen projeye devam etmediğini soyluyor. Affleck'in yeni ifadeleri, daha once konu hakkında soylediklerinden farklı bir tablo ciziyor. Dilerseniz, unlu oyuncunun Batman projesini bırakmasına neden olan surecten kısaca bahsedelim.
Justice League ’in yonetmeni Zack Snyder, filmin cekimleri sırasında kızını kaybetti. Bu nedenle Snyder, filmi tamamlayamadan gorevini bırakmak zorunda kaldı. Unlu yonetmenin projeye donmesini beklemeyen Warner Bros., filmi hemen vizyona sokmak icin ilk Avengers filminin yonetmeni Joss Whedon ’u projenin başına gecirdi.
Snyder ’ın bıraktığı yerden devam etmeyi reddeden Whedon, cekilen sahnelerin coğunu tekrardan cekti. 2017 yılında vizyona giren filmden kesilen bu sahneler, o tarihten bu yana ‘Snyder Cut ’ olarak anılıyor. Hatta yakın bir zaman once Snyder ’ın Justice League ’den kesilen sahnelerinin yayınlanması icin sosyal medyada buyuk bir kampanya başlatılmıştı. Kısa surede cığ gibi buyuyen kampanyaya, Affleck ve Gal Gadot ’tan da destek gelmişti.
Ben Affleck, Yoneteceği Batman Filminden Neden Vazgectiğini Acıkladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Ben Affleck, Yoneteceği Batman Filminden Neden Vazgectiğini Acıkladı