İstanbul'da yaşayan tekstil tasarımcısı Ece Deniz (24), 2017 yılında sosyal medya uzerinden bulduğu Nişantaşı'nda bulunan luks bir estetik merkezine giderek dudağına dolgu enjeksiyonu yaptırdı. Estetik doktoru Mehmet K. tarafından yapılan işlem 3 ay sonra tekrarlandı. Ancak bir sure sonra Deniz'in dudağı iltihaplanıp şişti. Dudağında meydana gelen reaksiyonların ardından Deniz tekrar doktora giderek cozum bulmasını istedi. Doktor Mehmet K. ise antibiyotik tedavisine başlamasını gerektiğini soyleyip dudağındaki dolgunun eritilmesi icin başka bir işlemde bulundu. Ancak yapılan tum tedavilere karşılık alamayan Ece Deniz, careyi mahkemeye başvurarak buldu.
[h=3]DOKTOR SUCU KABUL ETMEDİ[/h] Genc tasarımcı, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na doktor hakkında suc duyurusunda bulundu. 250 bin TL'lik manevi dava acılan doktor ise Mehmet K, yapılan işlemi kabul etmesine rağmen sucun kendisinde olmadığını savundu. Vucudun bazen değişik reaksiyonlar verilebileceğini ifade eden estetik doktoru mahkemeden cıkacak kararı beklediğini belirtti.
[h=3]"SOSYAL MEDYADAN BULDUM"[/h] Operasyonu yapan doktordan şikayetci olan Deniz, "Ben sosyal medyadan gorup cok fazla araştırmadan bu merkeze gittim. Unlulerin gittiği ve cok takipcisi olduğu icin cok araştırma gereği duymadım. Ancak işlem sonrası dudaklarım şişti ve insan icine cıkamaz hale geldim. Doktora gittiğim zaman alerjik diyerek başka işlem yaptı ve ilac verip gonderdi" dedi.
[h=3]"PİŞMANIM COK ARAŞTIRMADIM"[/h] Doktorun uyguladığı tedavi yonetimin de etkisi olmadığını soyleyen Deniz,"5 kutu ilac verdi onları ictim ancak sonuc vermedi. Dudağıma dolgu sokucu enjekte etti ondan da fayda goremedik. Sıcak ve soğuk bir şey yiyemiyorum. Surekli şişiyor ve iltihaplanıyor. Gundelik hayatım cok etkilendi. Pişmanım ben de cok araştırmadım; ancak yaşadıklarım kolay değil. Bende soluğu avukatımın yanında aldım. Maddi ve manevi tazminat davası acılmasını istedim. Bundan sonra mahkemenin vereceği kararı bekleyeceğim" dedi.
[h=3]"250 BİN TL'LİK DUDAK DAVASI"[/h] Yaşanılan olaylardan sonra maddi ve manevi sıkıntılar yaşayan Ece Deniz, Avukat Cakır aracılığıyla dava actı. Dava dilekcesinde "Muştekinin tedavi surecinde yuzunde kalıcı hasar oluşacağı ya da duyularının işlevinin surekli zayıflamasına sebep olacağı da uzman doktorlar tarafından sabit gorulmuştur. Şuphelinin cezalandırılmasını talep ediyoruz" denildi.
Avukat Cakır ayrıca, 250 bin TL manevi tazminat talebinde bulunduğunu ifade etti.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Dolgu yaptıran genc kızın dudakları şişince doktoruna 250 bin TL'lik dava actı
Dolgu yaptıran genc kızın dudakları şişince doktoruna 250 bin TL'lik dava actı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Dolgu yaptıran genc kızın dudakları şişince doktoruna 250 bin TL'lik dava actı