Kayseri'de kendisini yatak odasında elbise dolabında saklanırken yakalayan arkadaşı Zekeriye E'yi (27) bıcaklayarak yaralama sucundan tutuklu yargılanan Waaled Alsalmo (19) 10 yıl 5 ay hapis cezasına carptırıldı.
[h=3]EŞİNİ İC CAMAŞIRIYLA GORUNCE ŞUPHELENDİ[/h] Gecen yıl 25 Ağustos'ta merkez Kocasinan ilcesinde meydana gelen olayda, Suriye uyruklu eşi A.E.H. ve 2 cocuğu ile birlikte yaşayan Zekeriye E, sabah evden ayrıldı. Eve erken donen Zekeriye E, eşinin kapıyı gec acması ve uzerinde sadece ic camaşırı ile ağır parfum kokusu olmasından şuphelendi.
[h=3]ELBİSE DOLABINDAN ARKADAŞI CIKTI[/h] Eşinin, bebeği emzirdiğini soylemesine rağmen evi arayan Zekeriye E, yatak odasında elbise dolabını actığında arkadaşı Suriye uyruklu Waaled Alsalmo ile karşılaştı. Waaled Alsalmo, yanındaki bıcağı cıkarıp, Zekeriye E'yi bıcakladı. 6 bıcak darbesiyle yaralanan Zekeriye E, hastaneye kaldırıldı. Waaled Alsalmo ile A.E.H. ise kayıplara karıştı. Daha sonra yakalanarak gozlatına alınan Alsalmo, tutuklandı.
[h=3]"COK PİŞMANIM"[/h] Kayseri 3'uncu Ağır Ceza Mahkemesinde 'kasten adam oldurmeye teşebbus' ve 'konut dokunulmazlığını ihlal' suclarından tutuklu yargılanan Waaled Alsalmo, karar duruşmasında hakim karşısına cıktı. Tercuman eşliğinde savunma yapan sanık Waaled Alsalmo "Cok pişmanım. Babam ve 2 kardeşim Suriye'de bomba saldırısı sonrası oldu. Annem ve kardeşlerimle Turkiye'ye geldik. Aileme ben bakıyorum. Annem hasta. Adaletinize sığınıyorum" dedi.
[h=3]"İC CAMAŞIRIYLA GORUNCE ŞUPHELENDİM"[/h] Zekeriye E. ise şikayetci olduğunu belirterek, "Alışveriş yapmıştım. Bisikletle eve uğradım. Zile bastım. Kapıyı eşim A.E.H. actı. İc camaşırı vardı. Sanki biri eve gelmiş gibiydi. Şuphelendim. 'Neden bu haldesin' dedim. Banyo yapacağını soyledi. Sanki bir an once evden gitmemi istiyor gibi davranıyordu. Evi aramaya başladım. Yatak odasındaki dolabı acınca bıcaklandım. Şikayetciyim" diye konuştu.
[h=3]10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ[/h] Mahkeme heyeti, sanık Waaled Alsalmo'ya 'kasten adam oldurmeye teşebbus' sucundan 10 yıl, 'konut dokunulmazlığını ihlal' sucundan da 5 ay olmak uzere 10 yıl 5 ay hapis cezası vererek, tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Birlikte basıldığı kadının eşini bıcaklayan Suriyeli sanığa 10 yıl hapis cezası verildi
Birlikte basıldığı kadının eşini bıcaklayan Suriyeli sanığa 10 yıl hapis cezası veril
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Birlikte basıldığı kadının eşini bıcaklayan Suriyeli sanığa 10 yıl hapis cezası veril