Rize'de yaşayan 18 yaşındaki genc, 6 yıl sonra sokakta karşılaşıp tokalaştığı arkadaşına saldırdı. Tokalaştıktan sonra arkadaşıyla yıllar once yaşadığı husumet aklına gelen genc, okul arkadaşı Ebubekir Al'un dişlerini kırdı. Yaşanan olay, o bolgedeki guvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
[h=3]POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI[/h] Olay, pazar gunu oğle saatlerinde, Piricelebi Mahallesi'nde meydana geldi. Kaldırımda yuruyen Ebubekir Al, ortaokul arkadaşı Huseyin B. ile 6 yıl sonra karşılaştı ve tokalaşıp, sohbet etmeye başladı. Bu sırada Huseyin B., iddiaya gore, "6 yıl once sana cok kinlenmiştim, keşke seni bir tenha yerde gorseydim" diyerek, Ebubekir Al'a yumrukla saldırdı. Al'ın kendisini korumaya calışırken, ittiği Huseyin B. de yere duştu. Hemen yerden kalkan Huseyin B., olay yerinden kactı. Yuzune aldığı darbeler sonucu yaralanan, cenesinde ve dişlerinde kırıklar oluşan Ebubekir Al, polise şikayetci oldu. Olay anı ise cevredeki iş yerinin guvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
[h=3]"ŞOK YAŞADIM"[/h] Huseyin B.'nin sokakta gulerek, kendisine doğru yaklaştığını anlatan Ebubekir Al, "Elini uzattı, tokalaştık. Normal selamlaşıp, konuştuk. Kotu kotu bakmıyordu. Ortaokulda beraber okumuştuk ama samimi bir arkadaşım değildi. 'Ben okuyorum, sen ne yapıyorsun?' diye konuştuk. Ondan sonra bana 'Ortaokul zamanlarını hatırlıyor musun?' diye sordu. Bana 'Ortaokuldan beri sana buyuk bir kin biriktiriyorum' dedi. Ben de ona 'Sadece bana mı kin biriktiriyorsun?' diye sordum. O da 'Evet, 6 yıl once sana cok kinlenmiştim, keşke seni tenha bir yerde gorseydim' dedi. Demesiyle birlikte ceneme yumruk attı. O sırada şok yaşadım. Cenem yamulmuştu sonra ustume saldırmaya devam etti. İkinci yumruğu attı ama eğildiğim icin bana vuramadı. Ben de onu ittim, yere duştu. Ayağa kalkıp tekrar bana saldırdı. Olay yerini terk ettiği zaman ben de polisi aradım" diye konuştu.
[h=3]OLAY SONRASI ARAYIP, 'KUSURA BAKMA' DEMİŞLER[/h] Dişleri kırılan Ebubekir'in ablası Rumeysa Al, kardeşinin kavgacı biri olmadığını savunarak, "Saygılı, efendi bir lise oğrencisidir. Karıncayı bile incitmez, naziktir. Biz boyle bir şeyin nasıl olduğuna inanamadık. El sıkışıp, opuşup, konuştuktan sonra yumruk atıyor. 6 yıl once ikisi de 12 yaşındaydı ne sebeple nasıl bir kin olabilir ki? Cenesinde kırık var, dişlerinde kayma var. Kardeşim ameliyat olacak. 2 ay sonra tekrar operasyon gecirecek sonra 2 yıl sonra tekrar bir operasyon gecireceği soylendi" dedi.
[h=3]"DİŞLERİ KAYDI"[/h] Ebubekir'in babası Nurettin Al da oğlunun tedavisinin surduğunu belirterek, "Cenesinde 2 yerden kırık var, dişleri kaydı. 3 gundur yemek yediği yok. Bir lokma ekmek yiyemiyor, suyla besliyoruz. Cok mağdur olduk. Cocuğuma vuran kişinin babası aradı, 'Kusura bakma, oğlum ilac kullanıyor. İlaclarını kullanmamıştı' dedi" ifadelerini kullandı.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Once tokalaştı sonra yumrukla saldırdı
6 yıl sonra karşılaştığı arkadaşıyla once tokalaştı, arasının bozuk olduğu aklına gel
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 6 yıl sonra karşılaştığı arkadaşıyla once tokalaştı, arasının bozuk olduğu aklına gel