11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gul'un bugun yayınlanan roportajında yaptığı yorumlar sorulan AK Parti Sozcusu Omer Celik "Başka goruşler konusunda değerlendirme yapmayacağım." dedi.
Abdullah Gul, Karar gazetesine verdiği roportajda parlamenter sisteme donulmesi gerektiğini soyledi. Gezi Parkı olaylarıyla ilgili gurur duyduğunu ifade eden Gul, S-400'ler konusunda da yanlış yapıldığını belirtti.
[h=3]"BEN PARTİMİZİN GORUŞLERİNİ DİLE GETİRİYORUM"[/h] Gazeteciler AK Parti Sozcusu Omer Celik'e Abdullah Gul'un bu acıklamalarını sordu. Celik ise şunları soyledi "Ceşitli siyasi meselelerle ilgili herkes goruşlerini dile getiriyor. Ben partimizin goruşlerini paylaşıyorum. O yuzden başka bir değerlendirmem yok. Bu konular bana sorulduğu zaman goruşlerimi acıkca dile getiriyorum.
[h=3]"BAŞKA GORUŞLERLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME YAPMAYACAĞIM"[/h] Bu S-400 ve konularla ilgili biz goruşlerimizi acıklıyoruz ama başka değerlendirmelerle ilgili değerlendirme sormayın. Bu konularla ilgili sık sık konuştuğumuz icin, hangi sureclerle bu karara vardığımızı soyluyorum. Başka goruşler konusunda değerlendirme yapmayacağım. "

Abdullah Gul, "Babacan'ın kuracağı partide yer alacak" iddialarına yanıt verdi Abdullah Gul'den başkanlık sistemine eleştiri: İstemedim, tercihim parlamenter sistemden yana 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gul: Gezi Parkı olayları ile buyuk gurur duyuyorum Abdullah Gul: Siyasal islam, tum dunyada coktu [h=4]Haber Videosu[/h]: AK Parti'den Abdullah Gul'un sozlerine ilk yorum: Değerlendirme yapmayacağız