Beyoğlu'nda sabah saatlerinde işe gitmek icin evinden cıkan Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu hırsızlık şoku yaşadı. Cipinde bir hırsız olduğunu goren Fındıkoğlu, aracın kapılarını kilitleyerek polise ve eşine haber verdi. Fındıkoğlu, eşinin de yardımıyla hırsızı aractan indirerek polise teslim etti.
Olay, Beyoğlu Purtelaş Mahallesi Hasan Efendi Sokak'ta sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, bir universitede guzel sanatlar fakultesi oğretim uyesi olarak gorev yapan Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, işe gitmek icin evden cıktı. Fındıkoğlu, cipine yoneldiği sırada iceride bir kişinin olduğunu gordu.
[h=3]ARACIN KAPILARINI KİLİTLEYİP POLİSİ ARADI[/h] Hemen aracın kapılarını kilitleyen Fındıkoğlu durumu eşi Nuriye Fındıkoğlu'na ve polise haber verdi. Nuriye Fındıkoğlu şupheliyi aractan cıkartarak olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti. Yapılan ust aramasında bir adet laptop, arac navigasyonu ve cep telefonu ele gecirilen şupheli ifadesi alınmak uzere polis merkezine goturuldu.
[h=3]FINDIKOĞLU: 'BEN SURİYELİYİM, BANA DOKUNAMAZSINIZ' DEDİ[/h] Yaşananları anlatan Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, "Sabah universiteye gitmek icin evden cıkarak aşağı indim. Arabaya baktığımızda cuval gibi bir şeyin olduğunu gordum. Sarhoş gibi gorunuyordu. Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız diyor bir taraftan. Arabanın icinde ne var ne yok sokmuş, doldurmuş cantasına. Eşim Adanalı, kendisi cıkarttı şupheliyi. Ben karışamadım. Polis ekipleri gelene kadar eşim ve komşularla tuttuk şahsı" dedi.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Beyoğlu'nda bir araca giren hırsız: Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız
Beyoğlu'nda bir araca giren hırsız: Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Beyoğlu'nda bir araca giren hırsız: Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız