Burdur'da, yaklaşık 2,5 yıldır mide kanseriyle mucadele eden lise oğrencisi İrem Ayvalı (19), yaşamını yitirdi.
Burdur'da, 2018 yılında mide yanması şikayetiyle gittiği Isparta Suleyman Demirel Universitesi (SDU) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde mide kanseri teşhisi koyulan, o donem Ozel Sağlık Meslek Lisesi 3'uncu sınıf oğrencisi olan İrem Ayvalı, ceşitli hastanelerde tedavi gordu.
[h=3]SEVENLERİNİ YASA BOĞDU[/h] En son İstanbul'da bir hastanede tedavi olduktan sonra Burdur Menderes Mahallesi'ndeki evine gonderilen İrem Ayvalı, bu sabah fenalaşınca Burdur Devlet Hastanesi'ne goturuldu. Burada mudahale edilen İrem Ayvalı, doktorların tum cabasına rağmen kurtarılamadı. Ailenin 2 cocuğundan buyuğu olan İrem Ayvalı'nın olum haberi, sevenlerini yasa boğdu. İrem Ayvalı'nın cenazesi, bugun ikindi vakti Ulucami'de kılınacak namazın ardından Sultandere Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
[h=3]"COK ACI CEKTİN"[/h] Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İrem'le birlikte fotoğrafını paylaştığı sosyal medya hesabından, "Sevgili İrem, benim meleğim cok mucadele ettin, cok acı cektin en son uğradığımda, 'Ne olur beni bırakma Ali amca' deyişin kulaklarımdan gitmiyor, daha yapacak cok puzzle vardı. Belki acıların dindi, huzura kavuştun ama ben cok ama cok uzgunum. Mekanın cennet olsun yavrum, huzur icinde uyu" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: 2,5 yıldır tedavi goren lise oğrencisi İrem, kansere yenik duştu
2,5 yıldır tedavi goren lise oğrencisi İrem, kansere yenik duştu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 2,5 yıldır tedavi goren lise oğrencisi İrem, kansere yenik duştu