Duzce'nin Cumayeri ilcesinde Ziya Pirdal (28), evde bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi Ozlem Pirdal'ı (25) bıcaklayarak, oldurdu. Olay sonrası kacan Ziya Pirdal, polis ekiplerince yakalanıp gozaltına alındı. İfadesinin ardından savcılığa sevk edilen Pirdal'ın, "Dun akşam 23.00 sıralarında eve geldim. Eşim ve cocuklarım uyuyordu. Eşimi uyandırdım. 'Cocuklar benden mi?' dedim. 'Cocuklar senden' dedi. Darp ettim. Bu sırada cocuklar uyandı. Mutfaktan bıcağı alıp, once boğazını kestim daha sonra bıcakladım" dediği oğrenildi.
[h=3]ONCE DARP ETTİ SONRA OLDURDU[/h] Olay, saat 03.30 sıralarında, Cumayeri'ndeki apartman dairesinde meydana geldi. Marangozluk yapan Ziya Pirdal, dun akşam 23.00 sıralarında eve geldi. Eşi Ozlem Pirdal'ı uyandırdı once darp etti daha sonra da bıcaklayarak oldurdu. Olaydan sonra kacan Ziya Pirdal, Cumayeri Asayiş Buro Amirliği ekipleri tarafından gozaltına alındı.
[h=3]"BU COCUKLAR BENDEN Mİ DEDİM DAHA SONRA OLDURDUM"[/h] İki cocuğunun annesi eşi Ozlem Pirdal'ı olduren Ziya Pirdal ifadesinde, "Ozlem'le 2014 yılında severek evlendim. Bu evliliğimizden 2 cocuğumuz oldu. Her aile de olduğu gibi ufak tefek tartışmalarımız oldu. Ozlem cocuklara bakardı, ev hanımıydı. Oğle saatlerinde iş yerime gittim. Akşam ise 23.00 sıralarında eve geldim. Eşim ve cocuklarım aynı yatakta uyuyorlardı. Eşimi uyandırdım. Beni aldattığından şupheleniyordum. Bu nedenle cocukların benden olup olmadığını sordum. Bana 'Hayır oyle bir şey yok. Cocuklar senden" dedi.
[h=3]"ONCE BOĞAZINI KESTİM SONRA SIRTINDAN BICAKLADIM"[/h] Bunun uzerine eşini darp etmeye başladığını anlatan Pirdal, "Cocuklar uyandı. Mutfağa gittim. Ekmek bıcağını aldım ve cocuklarımın yanında once boğazını kestim daha sonra da sırtından bıcakladım. Bıcağı da sırtında bıraktım. Daha sonra da cocuklarımı alıp evden cıktım. Eşimi oldurduğum icin pişman değilim. Cocukların benden olmadığını duşunuyorum" dedi.
İfadesinin ardından Ziya Pirdal savcılığa sevk edildi. 2 cocuğu ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Mudurluğu gorevlilerine teslim edildi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: 'Bu cocuklar benden mi?' diye sorduğu eşini boğazını keserek oldurdu
'Bu cocuklar benden mi?' diye sorduğu eşini boğazını keserek oldurdu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 'Bu cocuklar benden mi?' diye sorduğu eşini boğazını keserek oldurdu