İstanbul-İzmir otobanında, calıştıkları firmaya ait kamyonetin patlayan lastiğini değiştirmek icin yardıma gelenlere başka kamyonetin carpması sonucu 1 kişi oldu, 4 kişi yaralandı.
Kaza, İstanbul-İzmir otobanı Bursa mevkiinde meydana geldi.İzmir istikametine seyir halinde olan 16 KAS 32 plakalı kamyonetin lastiği patladı.
34 AIU 319 plakalı otomobil surucusu Omer Başer (30) ve yanındaki arkadaşları da calıştıkları firmanın ait kamyonetin lastiğini değiştirmek icin yardıma geldi.
Başer ve yanındakilere, lastiği değiştirdikleri sırada onları fark etmeyen 16 JFP 23 plakalı TIR arkadan carptı. Carpmanın etkisiyle Başer ve yanındaki bir kişi kamyonet ile TIR'ın arasında sıkıştı.
[h=3]HAYATINI KAYBETTİ[/h] İhbar uzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sıkışan 2 kişi bulundukları yerden sağlık ekipleri tarafından cıkarılırken, Başer'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Diğer 3 yaralı hastaneye sevk edildi.
Polis ekipleri kaza mahalinde geniş guvenlik onlemleri alırken, otobanda uzun kuyruklar oluştu. Kazaya sebep olan TIR surucusu gozaltına alındı.
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Otoyolda lastiği patlayan kamyonete yardım etmek isteyenlere tır carptı: 1 olu, 4 yaralı
Otoyolda lastiği patlayan kamyonete yardım etmek isteyenlere tır carptı: 1 olu, 4 yar
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Otoyolda lastiği patlayan kamyonete yardım etmek isteyenlere tır carptı: 1 olu, 4 yar