Tum Turkiye Ankara'da sokakta yaşamak zorunda kalan Hasan isimli genci konuşmuştu. Hasan'ın acıklamalarının ardından Ankara Valiliği harekete gecmiş ve sokakta yaşayan gence yardım eli uzatmıştı. Ankara Valisi Vasip Şahin, resmi sosyal medya hesabından Hasan'ın son halini paylaştı ve Turk halkına desteklerinden dolayı teşekkur etti. Şahin, Hasan'ın artık bir işi ve yuvasının olduğunu da duyurdu.
[h=3]"BİR İŞİ VE SICAK BİR YUVASI VAR"[/h] Vali Şahin yaptığı paylaşımda, "Milletimizin gonlunu fetheden kocaman yurekli Hasan M'yi misafir ettik.Tamamlanan tedavisinin ardından bugun işbaşı yapan Hasan'ın da artık, mutlu olduğu bir işi, huzurla yaşayacağı sıcak bir yuvası var. Teşekkurler hayırseverler, Teşekkurler Turkiye" ifadelerini kullandı.
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Ankara'da sokakta yaşamak zorunda kalan Hasan isimli gencin, "Allah insanı sınar. Allah şu an beni sınıyor ve bana taşıyamayacağım yuku vermiyor" şeklindeki sozleri sosyal medyada buyuk takdir toplamıştı. Sosyal medyadan paylaşılan videoda yaşadığı hayatın bir imtihan olduğuna ve her şeye rağmen Allah'a şukrettiğini belirten genc, "Sokaklarda selpak satıyorum. Parasıyla corba iciyorum. Yalnızlıktan dolayı uzuluyorum. Ama şoyle bir şey var: Allah insanı sınar. Allah şu an beni sınıyor ve bana taşıyamayacağım yuku vermiyor" ifadelerini kullanmıştı. Gencin yurek sızlatan acıklamalarına, kamuoyu duyarsız kalmamıştı ve Ankara Valiliği Hasan'ın tedavisi icin harekete gecildiğini duyurmuştu.

Vasip Şahin: Hasan'ın sağlık tedavisine başladık Sokakta yaşayan Hasan isimli gencin kanaatkar tutumu buyuk takdir topladı [h=4]Haber Videosu[/h]: Tum Turkiye'nin konuştuğu sokakta yaşayan Hasan'ın son halini Vasip Şahin paylaştı