ABD'de Kasım ayında yapılacak başkanlık secimleri oncesinde Demokrat Parti'nin aday adayı olarak one cıkan isimlerden biri olan Senator Bernie Sanders, dun gece Nevada'daydı. Cok sayıda insanın katıldığı mitingde, sahneye atlayan 3 kadın soyunarak protesto duzenledi.
[h=3]CIPLAK KADINLAR SAHNEYE ATLADI[/h] Sanders sahneye cıktığı sırada bir kadın sahneye atladı ve mikrofona uzandı. Sanders'ın mudahalesine rağmen kursudeki mikrofon uzerinden slogan atmaya başlayan kadını ikna cabaları devam ederken cıplak iki kadın daha sahneye atladı.
[h=3]SANDERS'IN SUT URUNLERİNE DESTEĞİ ELEŞTİRİLDİ[/h] Ustunu cıkaran kadınlar, "Bernie senin en buyuk destekcinim ama sut urunleri ureticilerini desteklemeni durdurmanı istiyorum. Hayvanlar uzerinden para kazanmayı durdurmanı istiyorum. Sana inanıyorum" dedi.
[h=3]SAHNEDEN İNDİRİLDİLER[/h] Uzerlerine keceli kalem ile, "Sut urunleri olsun" yazan kadınlar daha sonra sahneden indirildi. Yaşanan arbedenin ardından kursuye cıkan Sanders ise yaptığı acıklamalarla destekcilerini guldurdu.
Sanders, "Burası Nevada, hic para harcamadan ufak heyecanlar her zaman var. Ama burası biraz ıslandı" dedi.
[h=3]DAHA ONCE DE YAŞANMIŞTI[/h] Sanders daha once de benzer bir protestoyla karşılaşmıştı. 2016 yılının mart ayında Arizona'da duzenlenen bir mitingde ustsuz bir gosterici Sanders'ın acıklamalarına tepki gostermişti.
[h=4]Haber Videosu[/h]: ABD'de 3 kadın, Trump'ın rakibi Bernie Sanders'a cıplak protestoda bulundu
ABD'de 3 kadın, Trump'ın rakibi Bernie Sanders'a cıplak protestoda bulundu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- ABD'de 3 kadın, Trump'ın rakibi Bernie Sanders'a cıplak protestoda bulundu