Şiddet goren kadını kurtarmak isterken katil olan Kadir Şeker'in olay oncesi son goruntusu ortaya cıktı. Kadir'in montunda tespit edilen kan izler ise soruşturmaya yon verecek.
Konya'da Piri Reis parkında sevgilisi Ayşe Dırla'ya bağırarak kufurler eden ve kamelyayı yumruklayan Ozgur Duran'a mudahale etmek isterken boğuşma sırasında Duran'ın olumune neden olan Kadir Şeker'in cezaevindeki tutukluluk sureci devam ediyor.
[h=3]GUVENLİK GORUNTUSUNE ULAŞILAMADI[/h] Cinayetle ilgili Konya Cumhuriyet Başsavcılığı butun delilleri eksiksiz toplayarak Emniyet Kriminal Dairesi ile Adli Tıp Kurumu'na gonderdi. Polis, Kadir Şeker cinayetiyle ilgili olayın yaşandığı park ve cevresinde guvenlik kamerası araştırması yaptı. Akşam saati olduğu icin karanlık olan park ve cevresinde herhangi bir guvenlik kamerası goruntusune ulaşılamadı.
[h=3]KADİR'İN SON GORUNTUSU DOSYADA[/h] Ancak soruşturmada Kadir'in cinayetten once tramvayda kaydedilen goruntuleri ortaya cıktı. Soruşturma dosyasına giren o goruntulere ulaşıldı. Olay akşamı kutuphanede ders calışan Kadir sırt cantasıyla tramvaya bindi. Tıp fakultesini kazanmak icin etut merkezine giden Kadir'in, kent merkezinden bindiği tramvaydan, teyzesinin evine gitmek icin Yazır mahallesindeki Piri Reis tramvay durağında indiği goruluyor.
[h=3]RAPOR BEKLENİYOR[/h] Kadir Şeker ifadesinde "Adam boğazımdan tutmaya devam etti. Geri giderken botumun topuğu takıldı. Yere sırt ustu duştum, adam da yanıma doğru duştu. Tam olarak ustume doğru duşmedi galiba oyle hatırlıyorum. Adam duşunce elimde acı hissettim. Kendimi yan taraftan cıkarttım ayağa kalktım, elimde ve bıcakta kan gordum" demişti.
[h=3]MONTTAKİ KAN İZİ[/h] Kadir'in olay gunu giydiği ve Adli emanette bulunan mont uzerinde yapılan incelemede montun sağ cep hizasında yoğun kan bulunduğu, bu kanın Kadir'in elindeki kesiden kaynaklandığı duşunuluyor.
Goğus hizasındaki kan damlalarının da Ozgur Duran'a ait olup olmadığı araştırılıyor. Montta Ozgur Duran'ın kan izleri bulunursa, boğuşma yaşandığı ve Kadir'in duşerken bıcağın Duran'a saplandığı tespit edilmiş olacak. Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuclara gore de iddianame hazırlanacak.
Kadir Şeker olayında Ozgur Duran'ın kuzeni konuştu: Ayşe beni arayıp Ozgur'un Kadir'e saldırdığını soyledi Kadir Şeker, kendisine "katil" denilmesine uzulduğunu dile getirdi Unlu isimler, Kadir Şeker'in aleyhine konuşan kadına tepki gosterdi Kadir Şeker olayındaki şiddet mağduru kadının celişkili ifadeleri kafa karıştırıyor [h=4]Haber Videosu[/h]: Kadir'in montunda bulunan kan, Ozgur Duran'a ait cıkarsa soruşturmanın seyri değişecek
Kadir'in montunda bulunan kan, Ozgur Duran'a ait cıkarsa soruşturmanın seyri değişece
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kadir'in montunda bulunan kan, Ozgur Duran'a ait cıkarsa soruşturmanın seyri değişece