Sony'nin PlayStation platformu buyuk bir oyuncu topluluğuna sahip ve kullanıcılar, konsol hakkındaki tum soru ve goruşlerini topluluk sayfasındaki forum uzerinden paylaşabiliyorlar. Sony temsilcileri, x PlayStation forumlarında surpriz bir şekilde paylaştıkları mesajla dunya capındaki tum topluluk sayfalarının kapatılacağını duyurdular.
Konsol oyuncuları, PlayStation forumlarını yıllardır oyunlarla ilgili goruş ve değerlendirmeleri paylaşmak, cihazlarda yaşadıkları sorunları cozmek icin kullanıyordu. Ancak oyuncu topluluğu, 27 Şubat 2020'den itibaren PlayStation forumlarına erişemeyecek. Sony, destek almak veya toplulukla etkileşimde bulunmak isteyen herkesi şirketin diğer iletişim kanallarını kullanmaya davet ediyor.
PlayStation Turkiye'nin topluluk yoneticisi de alınan kararı forumda duyurdu. Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:
"27 Şubat tarihinden itibaren PlayStation.com uzerinde bulunan topluluk sayfaları ve yardım forumları hizmet vermeyecektir. PlayStation uzerine haberleri almak ve topluluğa katılmak icin PlayStation'ın Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube sayfalarını takip edebilirsiniz. Urunlerle alakalı yardım almak icin playstation.com/tr-tr/help/ adresinden veya 0212 391 0401 numaralı PlayStation destek hattından yardım alabilirsiniz."
Dunya capındaki kullanıcılar artık sadece PS Blog ve sosyal medyadaki hesaplar aracılığıyla toplulukla paylaşım yapabilecekler. Sony'nin resmi PlayStation forumları kalıcı olarak kapatma kararının ardındaki sebep henuz bilinmiyor.
Sony, Dunya Capındaki Butun Resmi PlayStation Forumlarını Kapatacak
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Sony, Dunya Capındaki Butun Resmi PlayStation Forumlarını Kapatacak