HDP Kocaeli Milletvekili Omer Faruk Gergerlioğlu, polisin bir eve yaptığı baskındaİdil Belediyesi eski calışanı Murat Şen'in annesi ve yeğenin darbedildiğini iddia etmişti. Gergerlioğlu Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "HDP İdil'de Belediye eşbaşkanımız Murat Şen'in kardeşi Nurettin Şen ile Mehmet Fidan baskınla gozaltına alınmıştır ve darp edilmiştir" ifadelerini kullanmıştı.
[h=3]ŞIRNAK VALİLİĞİ İDDİAYI YALANLADI[/h] Şırnak Valiliği, İdil ilcesinde polis ekiplerince teror orgutu PKK'ya yonelik duzenlenen operasyonda Fatım Şen'in (90) darp edildiği iddialarının bazı basın yayın organlarında yer alması uzerine, olayın doğru olmadığını goruntulerle yalanladı.
İdil Belediyesi eski calışan Murat Şen'in annesi Fatım Şen ve yeğeninin, polis ekiplerinin duzenlediği operasyon sırasında darp edildiği iddiaları uzerine Şırnak Valiliği'nden acıklama yapıldı. Valiliğin yazılı acıklamasının yanı sıra goruntu de paylaşılarak, olayın doğru olmadığı belirtilip, şunlar kaydedildi.
Şırnak merkez ve ilcelerinde 14-15 Şubat tarihlerinde ilgili cumhuriyet savcılıklarının talimatları doğrultusunda Emniyet Mudurluğu ekipleri tarafından teror orgutu PKK/KCK'ya yonelik olarak gercekleştirilen operasyonlara ilişkin olarak bazı sosyal medya hesaplarında İdil Belediyesi eski calışanı Murat Şen'in annesi ve yeğeninin darp edildiğine dair gercek dışı paylaşımlar yapıldığı gorulmuştur. İdil Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla gozaltına alınan Nurettin Şen'in ikametinde yapılan aramada, gorevli ekipler tarafından yapılan kamera cekiminde de acıkca gorulduğu haliyle, evde bulunan Fatım Şen'in koluna, kilidi kendisi tarafından acılan sandukanın kapağı duşmuş, darp edildiği iddia edilen Abdurrahim Şen isimli şahıs ise gozaltına alınan şahıslardan olmadığından kendisine yonelik bir işlem yapılmamış, bahse konu operasyon esnasında gorevlilerimize herhangi bir mukavemet gosterilmediği gibi kesinlikle herhangi bir darp olayı meydana gelmemiştir.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Şırnak Valiliği, yaşlı kadına darp iddialarını yalanladı
Şırnak Valiliği, yaşlı kadına darp iddialarını yalanladı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Şırnak Valiliği, yaşlı kadına darp iddialarını yalanladı