Seslendirme kadrosunda yer aldığı Disney-Pixar animasyonu Onward ’ın tanıtımı icin haber kanalı E! News ’e konuşan Tom Holland, Instagram ’a mola verdiğini soyledi. “Sadece ondan uzaklaşıp bir mola vermek zorunda kaldım. Hayatımı ele geciriyordu ve beni takıntılı yapıyordu” diyen İngiliz aktor, 'Kac tane beğeni aldım?, 'İnsanlar fotoğrafım hakkında ne soyledi?, Kimler benim hakkımda konuşuyor? gibi sanal merakların, gercek hayatının onune gectiğini soyledi.
İlk kez 2016 yılında ustune gecirdiği Spider-Man kostumunu başarıyla taşımaya devam eden Holland, gectiğimiz ekim ayında da Instagram ’a dort haftalık bir ara vermişti. Son paylaşımını 7 Şubat ’ta yapan yıldız oyuncu, “Hayatımı ele geciriyor” dediği populer sosyal medya platformuna bir kez daha veda etti.
Instagram ’a verdiği arada tamamen kendisine ve hayatına odaklanacağını belirten Holland, “Bence sosyal medyayı hayatta yuzleşmek istemediğimiz şeylerden uzaklaşmak icin dikkat dağıtıcı bir şey olarak kullanıyoruz. Kactığımız şeylerle yuzleştiğimizde, sorunlarımızı aşacağımızı ve daha da mutlu olacağımızı duşunuyorum” ifadelerini kullandı.
Marvel hayranlarının yakından tanıdığı iki ismi, Chris Pratt ve Holland'ı bir araya getiren Disney-Pixar animasyonu Onward, dunyada sihir olup olmadığını keşfetme arayışında olan iki elf kardeşin hikayesini anlatıyor. Yapımcılığını Kori Rae, yonetmenliğini ise Dan Scanlon ’un ustlendiği Onward, 6 Mart ’ta vizyona girecek.
[h=2]Onward fragmanı[/h]
Tom Holland, Takıntıları Yuzunden Instagram'a Ara Verdiğini Acıkladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Tom Holland, Takıntıları Yuzunden Instagram'a Ara Verdiğini Acıkladı