Ziraat Turkiye Kupası'nda Erzurumspor ile karşılaşmak icin 12 Şubat'ta Erzurum'a giden Trabzonspor kafilesinin otobusunu Gumuşhane'nin Kelkit ilcesinde soğuk havada bekleyen genc taraftar Numan Kaya, sosyal medyada gundem olmuştu. Karlı ve soğuk havaya aldırmadan Trabzonspor otobusunun gecmesini bekleyen bordo-mavili taraftarın ablası Şeymanu Kaya o anın fotoğrafını cekerek sosyal medyada, "Erzurumspor ile macı olan Trabzonspor'un otobusunun bizim evin onunden gececeğini oğrenen kardeşim bir saattir soğukta dışarıda el sallamak icin bekliyor. Boyle de seviliyorsun işte Trabzonspor" ifadeleriyle paylaşmıştı.
[h=3]UĞURCAN CAKIR TESİSLERE DAVET ETTİ[/h] Bu paylaşımı goren bordo-mavili takımın file bekcisi Uğurcan Cakır, o fotoğrafı paylaşarak, "Guzel yurekli kardeşim, tum takımımızın imzaladığı formanı hazırlıyoruz. Cok duygulandırdın bizi" ifadeleriyle Numan'ı davet etti. Bu davet uzerine Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek bordo-mavili takımın antrenmanını izleyen genc taraftar, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktor Huseyin Cimşir ve futbolcularla buluştu. Hayali olan bordo-mavili oyuncularla fotoğraf cektiren Numan Kaya, futbolcuların imzaladığı formasını Uğurcan'ın elinden aldı.
[h=3]"EN AZINDAN OTOBUSU GOREYİM DEDİM"[/h] Futbolcularla buluştuğu icin cok mutlu olduğu belirten Numan Kaya, "Erzurum'a giderken Kelkit'ten kesin gecerler dedim. En azından otobusu goruyum dedim. Belki oyuncuları da gorme şansı olur diye duşundum. Sonra ablam 'Uğurcan Cakır sana gonderme yapmış' dedi, şaşırdım. Uğurcan Cakır'ın duyacağı kadar bu yayıldı mı dedim" dedi.
Fotoğrafını paylaşarak kardeşinin bordo-mavili oyuncularla buluşmasını sağlayan Şeymanur Kaya ise, "Aşağı ineceği zamanı biliyordum. Hasta olur diye ben de, annem de izin vermedi. Benim icin o gun normal bir gundu ama Numan icin oyle değilmiş. Bağırarak bir şamata ile iceriye girdi. Trabzonspor'un otobusu Torul'daymış, 'Kesinlikle buradan gecer' dedi. 'Denk gelmen mumkun değil' dedim. Kardeşim yola insin de fotoğraf cekiyim diye hic duşunmedim. Aşağıya indi pencereden bir baktım hem duygulandım hem de komik geldi. Sonra eve geldi, 'Gordun mu?' dedim. 'Yok goremedim Bayburt'tan gecmişler' dedi" ifadelerini kullandı.
Soğuk havada Trabzonspor kafilesini bekleyen taraftar, sosyal medyada gundem oldu Spor Toto Super Lig Mac Sonucları ve Puan DurumuKaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Trabzonspor'un otobusunu saatlerce bekleyen Numan futbolcularla buluştu
Trabzonspor'un otobusunu saatlerce bekleyen Numan futbolcularla buluştu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Trabzonspor'un otobusunu saatlerce bekleyen Numan futbolcularla buluştu