Theta Fit yontemi bedeninizin, ruhunuzu ve bilincinizin ideal ritmini bulmanıza yardımcı olacak. İcimizdeki guzelliği keşfetmemizi sağlayacak mukemmel bir yontemdir. Bilincaltı yeniden programlayarak bedeninize format atın, sadece 5 gunde 4 kilo zayıflayın.
Theta, beyin dalgalanmasına verilen isimdir. Kuantum mantığı ile calışan yontemin ilk kuralı "Şahit Olma" işlemidir. Yaşamınızdaki değişikliklerin farkına vardığınızda, nasıl mutlu olduğunuzda ve iyileştiğinize şahit olduğunuzda bu felsefe amacına ulaşmış olur. Beyninizi kontrol ederek gunluk hayatınıza yansıttığınızda işlem başarılı olacaktır.
[h=3]YALNIZCA BİRKAC SEANSTA GOZLE GORULUR İNCELME[/h] Zayıflama ve bolgesel incelmek icin Theta Fit yontemini etkili olarak kullanabilirsiniz. Sadece bir kac seansta gozle gorulur bir hafifleme ve bolgesel incelmeye şahit olmanız mumkun.
Bu uygulama thetahealing uygulamasının bir versiyonu olarak kullanılmaktadır. Meltem Şarkışlalı ile kilo verme ve zayıflama icin Theta Fit yontemi 2 yıldır MEL's Slim Light merkezlerinde uygulanmaktadır. Eğitimlere ilginin buyuk olması nedeniyle on kayıtla başvurular alınmaktadır. Bir cok başarılı danışanımız oldu ve hala yeni danışanlara hizmet vermeye devam ediyoruz.
Meltem Şarkışlalı [h=3]THETA FİT İLE BEDENİNE FORMAT AT[/h] Bu yontem dunyada kullanılan en gozde ve bilincaltında oluşturduğunuz olumsuz kodlamaları donuşturen, bedenimizi ve ruhumuzu sağlıklı tutmak amacı ile kullanılan sistemlerden en etkili olanlardan bir tanesidir. Theta Fit ile ne istersen o olabilirsin. Vucudunu ve beynini istediğin gibi programlayabilirsin. Zayıflamak mı istiyorsun? Bolgesel incelmek mi istiyorsun? Theta Fit ile bedenine format at!
Orneğin metabolizmam hızlı değil programını, metabolizmam hızlanabilir bu mumkun ve guvenlidir. Bunu kabul ediyorum. İzin veriyorum. Bunu yaşamak hakkımdır programını Theta frekansında kişiye yuklediğimizde bireyin duygu durumu değişir, eskiden iki porsiyonla doyarken, yarım porsiyon bile yeterli olabilir. Bunun nedeni yemeğe yuklediğiniz anlam değişmiş olduğu icindir. Beden ve şuuraltı bir butundur.
[h=3]THETA FİT PROGRAMI HANGİ MEVZULARDA ETKİLİDİR?[/h] Theta Fit Programıyla aslında aklınıza gelebilecek bir cok mevzuyla ilgili calışma yapılabilir.
Bunlardan bazıları; sevgisizlik, ilgisizlik, ilişki bağlarımlılığı, depresyon, yeme bozuklukları, duygusal aclık gibi negatif programları donuşturur. Bireyin seanstan sonra karbonhidrat ve şeker isteği azalır.
Meltem Şarkışlalı ile bazı duygulara gore his yuklemeleri;
[h=3]YEMEKLE İLGİLİ HİS YUKLEMELERİ[/h] Gunluk olarak hafiflemenin nasıl hissedildiğini anlıyorum
Aşırı yemek yemeden gunluk hayatımı nasıl yaşayacağımı biliyorum
Kilom hakkında hayal kırıklığına uğramadan gunluk hayatımı nasıl yaşayacağımı biliyorum
Kilo vermenin tanımını anlıyorum
Fazla kiloyu nasıl verebileceğimibiliyorum
Buna izinli olduğumu
Zaten oyle olduğunu biliyorum
Yaradan tarafından buna izinli olduğumu
Bunun mumkun ve guvenli olduğunu biliyorum