Eskişehir'de Ayşe D'nin sevgilisi Ozgur Duran'la kavgasını gorup mudahale eden ve Duran'la yaşadığı arbedede adamı olduren Kadir Şeker'in dava surecini etkileyecek gelişme yaşandı. Ozgur Duran'ın kuzeni B.D, Ayşe'nin olay sonrasında kendisini arayarak Duran'ın Kadir'e arkadan saldırdığını ve boğazını sıktığını soylediğini ifade etti.
[h=3]"OZGUR, KADİR'E ARKADAN SALDIRMIŞ"[/h] Sabah'tan Halit Turan'ın haberine gore Kuzen Duran, şunları soyledi "Ayşe olayın nasıl geliştiğini bana telefonda anlattı. Evden cıktıktan bir sure Ozgur'u parka cağırmış. Ozgur kendisine bağırırken bir genc yardım etmek icin yanlarına gelmiş. Genc (Kadir) 'Abi neden ağlatıyorsun kadını?' demiş. Ozgur'de sana ne lan benim karım demiş. Ayşe de ben eşiyim demiş. Genc (Kadir) geri donup giderken Ozgur arkadan saldırmış. Yere yatırıp genci darp etmiş. Daha sonra kalkıp kacmaya calışırken Ozgur gencin boğazını sıkmış. Bu sırada ikisi de yere duşmuş. Ayşe telefonda bu sırada Ozgur'un kalbinden bıcaklanarak hayatını kaybettiğini soyledi. Ozgur, işsizdi calışmıyordu. Yanlarında bir miktar paraları vardı. O parayla gecimlerini sağlıyorlardı."
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Universite sınavlarına hazırlanan Kadir Şeker, 5 Şubat Carşamba gunu, iddiaya gore, bir parkta sevgilisi Ayşe D'yi doven Ozgur Duran'ı (32) engellemek istedi. Ancak bu sırada cıkan arbedede Şeker'in elindeki bıcak Duran'ın kalbine saplandı. Ozgur Duran hayatını kaybederken, Kadir Şeker tutuklandı.
Kadir Şeker, kendisine "katil" denilmesine uzulduğunu dile getirdi Cumhurbaşkanlığı'ndan Kadir Şeker acıklaması: Haberleri gorunur gerceklik uzerinden yazarsınız ama hukum olgusal gerceklik uzerinden verilir Kadir'in olumune neden olduğu Ozgur'un babası: Kopuk bir aile olmasaydık, boyle olmazdı Kadir Şeker olayındaki şiddet mağduru kadının celişkili ifadeleri kafa karıştırıyor [h=4]Haber Videosu[/h]: Kadir Şeker olayında Ozgur Duran'ın kuzeni konuştu: Ayşe beni arayıp Ozgur'un Kadir'e saldırdığını soyledi
Kadir Şeker olayında Ozgur Duran'ın kuzeni konuştu: Ayşe beni arayıp Ozgur'un Kadir'e
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kadir Şeker olayında Ozgur Duran'ın kuzeni konuştu: Ayşe beni arayıp Ozgur'un Kadir'e