Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda duzenlenen "AK Parti'ye 45 bin uye" toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada partiye yeni uye olan bazı vatandaşlarla telefonda goruştu.
[h=3]KAHKAHA TUFANI KOPTU[/h] Erdoğan, partiye yeni uye olan bir vatandaş ile telefon goruşmesi gercekleştirdi. Erdoğan'ın "Alo kiminle goruşuyorum" demesi uzerine Berfin isimli vatandaşın "Siz kimi aramıştınız?" yanıtını vermesi salonda kahkaha tufanının kopmasına neden oldu.
Erdoğan'ın "AK Parti'ye 45 bin uye" toplantısında yaptığı konuşmadan one cıkanlar şu şekilde:
AK Parti 10,5 milyona yakın uye sayısıyla Turkiye'nin en fazla uyeye sahip partisidir. Bu dunyada da boyledir, orneği yok. AK Parti, uluslararası bir coğrafyaya hitap eden bir partidir. Turkiye'de kuruluşu tepeden tabana doğru değil, tabandan tepeye doğru gercekleştirilmiş ilk ve tek parti AK Parti'dir.
[h=3]"SON YILLARDAKİ OY ORANIMIZI ASLA YETERLİ GORMUYORUZ"[/h] Amacımız, 83 milyon insanımızın her bir ferdini bu buyuk ailenin (AK Parti) bir parcası haline getirmektir. Bu ulkede herkesin gonlunu kazanmadan ve orada kalıcı hale gelmeden kendimizi gorevimizi bihakkın yerine getirmiş sayamayız. Uye calışmamızı da en kucuk bir aksamaya, gevşemeye, goz boyamaya meydan vermeden, samimi ve sıkı bir şekilde surdurmek mecburiyetindeyiz Son yıllardaki secimlerdeki oy oranımızı asla yeterli gormuyoruz.AK Parti'nin olması gereken yer, mutlaka yuzde 50'lilerin cok cok uzeridir.
[h=3]"İLCE KONGRELERİ 23 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR"[/h] 23 Şubat itibariyle ilce kongrelerimize başlıyoruz. Buradan bir kez daha ulkesine hizmet etmek isteyen herkesi AK Parti teşkilatlarında gorev ustlenmeye cağırıyorum. Benim ısrarla uzerinde durduğum bir konu var. Omer'leri bulacağız… Hatice'leri, Ayşe'leri bulacağız. Yolsuzluğa yalana karışmış olanlar değil. AK Parti'de hizmet etmek demek vatan savunmasında en onde yer almak demektir.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib mesajı: Rejim geri cekilmeden sorun cozulmez [h=4]Haber Videosu[/h]: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti uyesi ile telefonda yaptığı goruşme salonda kahkaha tufanına neden oldu