Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilcesinde, 50 metre yukseklikten deniz kenarındaki kayalıklara duşen otomobilin surucusu Murat Demir'in (33) lise oğrencisi 16 yaşındaki uvey kızına, cinsel istismarda bulunduğu iddiası uzerine 'Cocuğun cinsel istismarı' suclamasıyla yargılandığı ortaya cıktı. Polis, otomobilinde, 'adli kontrol şartıyla' serbest bırakıldığı mahkeme kararı bulunan Demir'in bu olay nedeniyle intihar ettiğini değerlendiriyor.
Marmara Ereğlisi'nin Marmara Denizi kıyısındaki Aşıklar Tepesi olarak bilinen İkiz Mağaralar mevkisinde, salı gunu akşam saatlerinde, iddiaya gore surucusunun aşırı hız yaptığı 59 AAP 779 plakalı otomobil, yaklaşık 50 metre yukseklikten kıyıdaki kayaların uzerine duştu.
[h=3]İHBAR UZERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ[/h] Cevredekilerin ihbarı uzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık gorevlilerince yapılan kontrolde hurdaya donen otomobildeki surucunun hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekiplerince otomobilden cıkarılan ceset, Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin konuştuğu gorgu tanıklarından biri, surucunun bilerek otomobili ucuruma surduğunu one surerek, "Otomobille gelen kişi bir sure bekledikten sonra aracıyla bir, iki kez patinaj cekti. Daha sonra da hızla ucuruma doğru surup, deniz kıyısındaki kayalıkların uzerine duştu" dedi.
[h=3]'COCUĞUN CİNSEL İSTİSMARI' SUCUNDAN MAHKEME KARARI[/h] Morgda yapılan incelemede, cesedin Murat Demir'e ait olduğu tespit edildi. Olay yeri inceleme ekibi, otomobilin icinde yaptıkları aramada ise Demir'in 8 Şubat 2020 tarihli Corlu 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde, 'Cocuğun cinsel istismarı' suclamasıyla hakim karşısına cıktığı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı mahkeme kararını buldu. Polis, bulguların ardından Demir'in olumuyle ilgili intihar soruşturması başlattı.
[h=3]UVEY KIZINDAN 'CİNSEL İSTİSMAR' İDDİASI[/h] Olayla ilgili araştırma yapan polis ekipleri, Murat Demir'in Corlu'da bir fabrikada işci olarak calıştığını belirledi. Araştırmada, Demir'in intihar etmesine neden olayın ayrıntıları da ortaya cıktı. Murat Demir'in 10 yıl once bir kız cocuğu olan H.D. ile evlendiği ve lise oğrencisi uvey kızı K.E'nin, kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği belirlendi.
K.E, oğretmenine annesinin evlendiği Murat Demir'in kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlatması uzerine, olayın İlce Milli Eğitim Mudurluğu'ne bildirildiği belirlendi. Mudurluğun Corlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suc duyurusunda bulunması uzerine K.E'nin İlce Emniyet Mudurluğu Cocuk Buro Amirliği'nde psikolog ve avukat eşliğinde ifadesi alındığı da ortaya cıktı. Kızının yaşadıklarını oğrenen anne H.D'nin de eşi Murat Demir'den şikayetci olduğu tespit edildi.
[h=3]"ONU KORUMAK İSTİYORDUM, NEDEN BU İFTİRAYI ATTI ANLAMADIM"[/h] Olayda, H.D. ve kızı K.E.'nin ifadelerinin ardından Murat Demir de gozaltına alındı. Demir'in ifadesinde, hakkındaki suclamaları kabul etmediği oğrenildi. Polisteki ifadesinde kızını cok sevdiğini soyleyen Demir, "Ben kızımı hicbir zaman uvey olarak gormedim. Hep ona destek oldum. Ancak gunumuzde olanları goruyoruz. Bunun icin de biraz kontrol altında tutmak istedim. Onun sosyal medya hesaplarına bakıyor, zarar gelebilecek olaylardan korumak istiyordum. Erkek arkadaşı olduğunu oğrendim. Elinden telefonunu aldım. Hicbir zaman uzerime atılı olan o suclamayı kabul etmiyorum. Onun neden boyle bir iftira attığını anlamadım" dediği ortaya cıktı.
[h=3]ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI[/h] Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Demir, Corlu 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde, 'Cocuğun cinsel istismarı' suclamasıyla hakim karşısına cıkarıldı. Mahkeme, Demir'i adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.
Yakınları Demir'in, hakkındaki suclamalara cok uzulduğunu belirtip, bu yuzden intihar etmiş olabileceğini soyledi. Demir, memleketi Zonguldak'ta toprağa verildi. Polis, intiharla ilgili soruşturmasını surduruyor.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Cinsel istismar sucundan yargılanan sanık, tahliye olur olmaz otomobilini olume surdu
Cinsel istismar sucundan yargılanan sanık, tahliye olur olmaz otomobilini olume surdu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Cinsel istismar sucundan yargılanan sanık, tahliye olur olmaz otomobilini olume surdu