Burdur'un Bucak ilcesinde 21 yıllık evli Mustafa ve Fatma Hanım Erdoğan cifti, bir yıl once ayrı yaşamaya başladı. Fatma Hanım Erdoğan, eşinden boşanmak icin dava actı. Dava surerken birkac kez eşinin oturduğu eve giden Mustafa Erdoğan hakkında, şikayet uzerine evden uzaklaştırma kararı verildi. Barışmak icin defalarca girişimde bulunan 2 cocuk babası Mustafa Erdoğan, 14 Şubat Sevgililer Gunu'nde, Oğuzhan Ahmet Yesevi Caddesi'nde eşine ait bijuteri dukkanının onune, bir arac cekicisine asılı pankartla gelip ozur diledi.
[h=3]"KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM"[/h] Kendisini affettirmek isteyen Mustafa Erdoğan 'Seni uzup ağlattım, her an inan kendimden nefret ediyorum. Yalvarırım beni kendinden mahrum bırakma. Binlerce kez ozur dilerim. Biricik aşkım seni cok seviyorum. Beni affet' yazılı pankartını acıp, aldığı ciceği eşine vermek istedi.
Eşini iş yerinde goren Mustafa Erdoğan, "Aşkım beni affet, ozur diliyorum. Cocuklarımız hatrına barışalım, yuvamız yıkılmasın. Bu gunun hatrına ne olursun" dedi. Fatma Hanım Erdoğan ise işyerinden cıkarak polisi aradı.
[h=3]POLİS ZOR İKNA ETTİ[/h] Şikayet uzerine olay yerine gelen polis, Mustafa Erdoğan'ın aracla birlikte ayrılmasını istedi. Mustafa Erdoğan'ın "Ben ona cicek getirdim, o isterse bana kelepce taktırsın. Ozurumu kabul edip barışıncaya kadar burada kalacağım" demesi uzerine polis, onu ikna etmeye calıştı. Uzun uğraştan sonra ikna olan Mustafa Erdoğan, cekici uzerinden inerek elindeki ciceği eşinin iş yeri onundeki sandalye uzerine bıraktı.
[h=3]"OMRUMU EŞİM VE COCUKLARIMA ADADIM"[/h] Polis aracının yanında bulunan eşine son kez seslenen Mustafa Erdoğan, "Ne olursun beni affet" dedi. Bir yıldır ayrı yaşadığını, tum mal varlığını, babasından duşen mirasları bile eşinin ustune devrettiğini, kalacak bir yeri olmadığı icin sokaklarda yaşadığını soyleyen Mustafa Erdoğan "Eşimden ve cocuklarımdan ayrılmamak icin Bucak Kaymakamlığına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına, CİMER'e, Bucak Belediye Başkanlığına her yere başvurdum. Hic kimse ilgilenmedi. Son care 14 Şubat Sevgililer Gunu'nde kendimi affettirmek icin pankart acmayı duşundum. Bundan başka yapacak bir şeyim kalmadı. Ben omrumu iki cocuğum ve eşime adadım. Omrumun kalanını da bunlarla gecirmek istiyorum. Bir yıldır barışmak, birleşmek icin uğraşıyorum. Butun varımı yoğumu bunlara doktum, bu iş yerini emekli maaşı ile ben actım. Ben onu cok seviyorum, ona evlenirken vermiş olduğum bir soz var, olunceye kadar hayatımı sana adadım demiştim, hala sozumdeyim ama o beni terk etti" diye konuştu.
Mustafa Erdoğan daha sonra Bucak Emniyet Mudurluğu'ne goturuldu.
Kaynak: DHA
Eşiyle barışmak icin Sevgililer Gunu'nde icin pankart acan adam, şikayet edilince sol
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Eşiyle barışmak icin Sevgililer Gunu'nde icin pankart acan adam, şikayet edilince sol