Netflix ’in 2019 ’un aralık ayında yayınladığı The Witcher dizisi, bazı insanlardan oldukca olumlu eleştiri alırken bazılarından epey kotu eleştirilere maruz kaldı. Netflix ’in dizisi, ozellikle efsane serinin hikÂyesini ilk sezonda akıcı bir şekilde anlatamadığından dolayı eleştirildi.
Tum bu eleştirilere rağmen dizinin produksiyonu ve kalitesi oldukca beğenildi. Tabii dizinin birinci sezonunu beğenmeyip ikinci sezonunu merakla bekleyen bir kitle de oluştu. The Witcher ’ın ikinci sezonundaysa ozellikle The Witcher oyunlarında fazlasıyla sevdiğimiz bir karakter kendisine yer bulacak: Vesemir.
[h=2]Vesemir rolu icin Mark Hamill'e teklif goturuldu iddiası:[/h]
Vesemir, The Witcher serisinde yakından takip ettiğimiz Geralt of Rivia ’nın en buyuk akıl hocası ve eğitmeni. Seride oynadığı rol sayesinde de bircok insan tarafından sevilen bir isim. İşte bu efsane ismi ekranlara taşımak icin de bazı haberlere gore başka bir efsane isme teklif goturuldu.
We Got This Covered ’ın yaptığı habere gore Netflix, The Witcher ’ın ikinci sezonunda hayat bulacak Vesemir karakteri icin Mark Hamill ’e teklif verdi. Haberin henuz bir doğruluğu bulunmasa da Star Wars serilerinden tanıdığımız efsane ismi The Witcher ’da gorme şansımızın olması bizi epey heyecanlandırıyor.
Aslında bundan once de Mark Hamill, The Witcher ’da Vesemir ’i oynamak istediğini belirten bir tweet paylaşmıştı. Dizinin yapımcısı Lauren S. Hissrich ’in Vesemir ’i anlatan tweetine cevap veren Hamill, bir hayranının “Belki de Mark Hamill tarafından canlandırılabilir” sozlerine “Bunun ne olduğu veya ne hakkında olduğunu bilmiyorum ancak benim tarafımdan oynanmalı sozune katılıyorum” şeklinde cevap vermişti.
Elbette Mark Hamill, hayranına verdiği cevapta mizah yapıyordu. Ancak daha sonra resmi The Witcher Twitter hesabı, Mark Hamill ’in yuzunun Vesemir ’e yapıştırıldığı bir fotoğraf paylaştı. Tabii bu da bir şakaydı. Tum bunlara rağmen Mark Hamill ’i The Witcher ’da gercekten gorebilecek miyiz, bunu onumuzdeki gunlerde oğreneceğiz.
The Witcher Dizisinde Vesemir Rolu İcin Mark Hamill'e Teklif Goturulduğu İddia Edildi
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- The Witcher Dizisinde Vesemir Rolu İcin Mark Hamill'e Teklif Goturulduğu İddia Edildi