Fatih Yedikule Mahallesi'nde yapılan dar ve uzun yapılı bir bina gorenlerin ilgisini cekiyor. 5 katlı ve oldukca dar olan binanın catısında ise cok sayıda baz istasyonu var. Bazı vatandaşlara gore binanın sağlam olmadığı gorunuş itibarı ile de bunun anlaşıldığını belirtiliyor.
Edinilen bilgiye gore, ilginc mimariye sahip olan binanın arsa sahibi elinde bulunan yeri değerlendirmek icin boyle bir bina inşa ettirdi. Havadan cekilen bina yanlarında yuksek yapı olmadığı icin oldukca fazla dikkat cekiyor. İnce ve uzun yapısıyla tek başına duran binanın yanlarında oto yıkama ve lastikci bulunuyor.
[h=3]"HER GOREN BİNANIN RESMİNİ CEKİYOR"[/h] Binanın ilginc gozuktuğunu ifade eden Selim Tezcan, "Arkadaşlarımla bu binanın neden boyle olduğunu tartışıyorduk. Oğrendiğime gore arkadaşın dedesi bu binayı yapmış. Yan tarafı izin vermedikleri binayı boyle yapmış. Burayı yapan kişi ile tanıştım. Her goren binanın resmini cekiyor. Değişik ve enteresan olduğu kadarıyla hoş gozuken bir yapı olduğunu duşunuyorum. Turistler cok resmini cekiyor. Bina icerisinde yaşama imkanının zor olacağını duşunuyorum. Genelde iceride hep bekarlar kalıyor" ifadelerinin kullandı.
[h=3]"HAVALİMANLARINDAKİ DİNLENME ODALARINI ANDIRIYOR"[/h] Fatih'te esnaflık yapan Mehmet durmaz, "Ben de gorduğumde oldukca ilgimi cekmişti. Cevredeki vatandaşlarda gordukleri zaman ilgilerini cekiyor. Sanki 1 metre kare genişliği 7 metre kare uzunluğu var gibi gozukuyor. Genelde hep fotoğrafını cekiyorlar. Havalimanlarındaki dinlenme odalarını andırıyor biraz. İstanbul burası en ufak bir yeri değerlendiriyor insanlar. İnsanların ilgisini cekiyor" dedi.
[h=3]"ORASI PEK SAĞLAM DEĞİL"[/h] Fatihte kucuk evlerin olduğunu vurgulayan Durmuş Guneş, "Orası pek sağlam değil duşunceme gore. O bina burada cok eskidir yapılışını hatırlarım. Bazen oranın fotoğrafını cekmeye geliyorlar" diye konuştu.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: İstanbul'da gorenleri şaşkına uğratan bina! Goren telefonuna sarılıyor
İstanbul'da gorenleri şaşkına uğratan bina! Goren telefonuna sarılıyor
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- İstanbul'da gorenleri şaşkına uğratan bina! Goren telefonuna sarılıyor