Tıp fakultesinde okumak icin universite sınavlarına hazırlanan Kadir Şeker, iddiaya gore, 5 Şubat Carşamba akşamı, tramvaydan inip evine giderken Ozgur Duran'ın, Ayşe D'yi dovduğunu gordu. Duran'a engel olmak istedi. Ancak cıkan arbedede Kadir'in cebinden cıkardığı bıcak Duran'ın kalbine saplandı. Ozgur Duran hayatını kaybederken, Kadir Şeker, 'kasten adam oldurme' sucundan tutuklandı.
[h=3]KADİR, AİLESİYLE GORUŞTU[/h] Kadir Şeker, gecen salı gunu cezaevinde ailesiyle goruştu. Goruşmeye katılan ağabeyi Hidayet Fatih Şeker, goruşmenin yarım saat kadar surduğunu belirtti. Goruşmelerin ilk dakikalarında herkesin ağzında kelimelerin duğumlendiğini belirten Hidayet Fatih Şeker, şunları soyledi:
"Acık goruş olarak Kadir ile konuşma şansımız oldu. Sanırım ayda bir defa acık goruş hakkı var. Goruşmenin ilk dakikalarında hic kimsenin ağzından bir kelime cıkmadı. Duygusal bir andı. Sonra konuşup sohbet ettik. Annem ve babam duygulandı. Yarım saat kadar surdu. Kardeşim yorgun ve bitkin bir haldeydi."
[h=3]"UNİVERSİTEYE HAZIRLIK KİTAPLARINI İSTEDİ"[/h] Şeker sozlerine, "Olaydan sonra universiteye hazırlık kitaplarını istemişti. Goruşmede ise Dostoyevski'nin 'Suc ve Ceza' adlı kitabını goturdum. Kardeşim hala olayın şokunda olduğu icin uzgun gorunuyordu. Bu konuyla ilgili bizde bir şey sormadık, kendisi de anlatmak istemedi" şeklinde devam etti.
[h=3]KATİL DENİLMESİ UZMUŞ[/h] Kendisi icin 'katil' kelimesinin kullanılmasından uzgundu duyduğunu dile getirdiğini ifade eden Şeker, "Sosyal medyada ve ana akım medyada destek gorduğunu, Cumhurbaşkanı'nın da acıklama yaptığını ilettik. Bu durumun ona moral verdiğini gordum. Ayrılırken daha morali duzeldi. Yanımıza geldiğinde cokmuş bir haldeydi." diye konuştu.
Kadir Şeker'in dershane arkadaşı: Olayı duyunca bunu sadece Kadir yapabilir dedim Kadir Şeker olayındaki şiddet mağduru kadının celişkili ifadeleri kafa karıştırıyor Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Kadir, ağabeyinden universiteye hazırlık kitaplarını istemiş
Kadir, ağabeyinden universiteye hazırlık kitaplarını istemiş
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kadir, ağabeyinden universiteye hazırlık kitaplarını istemiş