Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslamabad'da duzenlenen Turkiye-Pakistan İş Forumu'nda bir konuşma gercekleştirdi. İki ulke arasındaki ilişkilere değinen Erdoğan, Pakistan halkına bir konuda sitemde bulundu. "Pakistan halkının tedavi icin Batılı ulkeleri tercih ettiğini oğrendim" diyen Erdoğan, Pakistan halkını sağlık turizmi adına Turkiye'ye davet etti. Erdoğan, "Gerek hizmette gerek fiyatlardaki uygunlukta Turkiye, Batı'dan cok cok ileri" ifadelerini kullandı.
Resmi temaslarda bulunmak uzere gittiği Pakistan'da bir konuşma gercekleştiren Erdoğan, "Pakistan halkının tedavi icin daha cok Batılı ulkeleri tercih ettiğini oğrendim. Ancak, artık bu alışkanlığı değiştirmek gerekiyor. Turkiye artık sağlık alt yapısında buyuk bir aşama kaydetmiş ve dunya sağlık turizminin ana destinasyonlarından biri haline gelmiştir" dedi.
[h=3]"GECEN SENE 500 BİN KİŞİYİ AĞIRLADIK"[/h] Turkiye'deki sağlık sisteminin Batılı ulkelerden daha iyi olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı, "Bilhassa en son teknolojiye sahip şehir hastaneleri projelerimizde sağlık hizmetlerinin standardını yeniden belirledik. Gerek hizmette gerek fiyatlardaki uygunlukta Turkiye, Batı'dan cok cok ileri. Kamu ozel işbirliği kapsamında 13 bin 417 yatak kapasiteli 10 adet şehir hastanesini actık. Gecen sene yurt dışından 500 bin kişiyi sağlık turizmi kapsamında ulkemizde ağırladık. Pakistanlı kardeşlerimizin de yeni rotası, aynı tedavi hizmetlerini cok daha uygun fiyatlara ve dostane bir ortamda size sağlayan Turkiye olmalıdır. İnşallah el ele, omuz omuza vererek bunu sağlayacağımıza inanıyorum. Tum hedeflerimize ulaşmamıza imkan verecek stratejik ekonomik cerceveyi inşallah bugun İmran kardeşimle birlikte imzalayacağız" şeklinde konuştu.
Son dakika: Pakistan'da bir konuşma gercekleştiren Erdoğan'ın sozleri, masaya vurularak kesildi [h=4]Haber Videosu[/h]: Erdoğan'dan Pakistan halkına sitem: Tedavi icin batılı ulkeleri tercih ediyorlar
Erdoğan'dan Pakistan halkına sitem: Tedavi icin Batılı ulkeleri tercih ediyorlar
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●59 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Erdoğan'dan Pakistan halkına sitem: Tedavi icin Batılı ulkeleri tercih ediyorlar