Cektiği videolarla fenomen olan ve sonrasında kendi şarkılarını cıkartarak rekorlar kıran Reynmen, Uludağ'da kavgaya karıştı. Olay sonrası jandarma tarafından gozaltına alınan Reynmen, Instagram hesabından yaşadıklarını anlattı. Reynmen, yanına gelerek kendisine el kol şakası yapanlara da sitem etti.
Reynmen, yaşanan olaydan kısa sure sonra Instagram'ın hikaye kısmından video paylaşarak, "Arkadaşlar, merhaba. Sağda solda kavga ettiğime dair haberler cıkarsa beni mazur gorun, olur mu? Teşekkurler. İnsanız, olur oyle şeyler. Tamam, kendine iyi bak, by by, cok selamlar" acıklamasını yaptı.
[h=2]'Bazı arkadaşlar bize psikolojik şiddet uyguluyor'[/h] Uludağ'da yaşadığı kavgadan da bahseden Reynmen, "Bu konu hakkında birkac bir şey soylemek istiyorum. Yanımıza gelen bazı arkadaşlarımız geldikleri zaman aşağılık kompleksine burunuyorlar. O an icin kendilerini iyi hissetmek icin belki de bilmiyorum ama bize psikolojik şiddet uyguluyorlar. İğrenc usluplarıyla olsun, laubali tavrıyla olsun, el kol şakalarıyla olsun... Bizi o an bastırmaya calışıyorlar, kendilerini daha iyi hissetmek icin. Bunu yaparlarken ben tepki verince kotu oluyorum. Bu benim şanı şohreti kaldıramadığım anlamına gelmiyor. Ben bir insanım" diyerek isyan etti.
Reynmen, gectiğimiz sene eylul ayında kendisini kız arkadaşıyla goruntuleyen muhabire tepki gostermiş ve ikili arasında kavga yaşanmıştı. Goruntulenmek rahatsız olan Reynmen, kendisini ceken gazetecinin once telefonunu alıp, sonra saldırmıştı. Reynmen'in tokat atıp kaşını yardığı muhabir ise olay sonrası şikayetci olmuştu.
[h=2]Reynmen'in Instagram hesabından yaptığı acıklamalar:[/h]
YouTuber Reynmen, Uludağ'da Karıştığı Kavga Sonrası Gozaltına Alındı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- YouTuber Reynmen, Uludağ'da Karıştığı Kavga Sonrası Gozaltına Alındı