Mersin'in Erdemli ilcesinde yaşayan Cayan Temel'e (21) Apple'ın mağazasında sınırsız kredi acığını bulması nedeniyle 2 bin lira para odulu verildi. App Store uzerinde bulduğu acık sayesinde ucretli bircok uygulamayı herhangi bir ucret odemeden indirmenin yolunu keşfeden Temel, aldığı odulu Elazığ'daki depremzedelere bağışladı.
Zamanının buyuk bolumunu bilgisayar ve telefon başında geciren Cayan Temel, App Store'da bulduğu 'sınırsız kredi' acığını Apple ile bağlantıya gecerek bildirdi ve acığı bildiren Temel'e 2 bin lira para odulu gonderildi.
Cayan Temel, acığı bulduktan sonra bir hafta boyunca Apple ile yazıştığını belirterek, ''Ben bu acığı soyledim ve bir hafta boyunca yazışmalar yaptık. Bulduğum acığı incelediler ve teşekkur yazısı gonderdiler. Yazıda 'Bildirdiğiniz hata icin tum ekibimiz olarak sizlere sonsuz teşekkurlerimizi iletiyoruz. Yeni guncelleme ile (İOS 13.3) bulduğunuz sistem hatasına cozum getirmiş bulunmaktayız. Gondermiş olduğunuz, kayıtlı banka ve IBAN bilgilerinize 2 bin lira odulunuzu gonderdik. İyi gunlerde harcamanız dileğiyle' yazılı mail gonderdiler. Daha sonra bu miktarı hesabıma yatırdılar. Bende bu parayı depremzedelere ulaşması icin Kızılay'a bağışladım" dedi.
Temel'in Elazığlı depremzedeler icin yaptığı bu anlamlı hareket buyuk takdir topladı.
Apple'ın Acığını Bulan Genc, Odulu Elazığlı Depremzedelere Bağışladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Apple'ın Acığını Bulan Genc, Odulu Elazığlı Depremzedelere Bağışladı