2010 ’lu yıllardan onceki donemde reklam denince akla ilk gelenlerden biri, OPET ’in Cem Yılmaz ’la yaptığı ve efsane Kara Şimşek dizisindeki KITT ’in ‘GITT ’ isimli Turk versiyonunu iceren reklam serisiydi. Cem Yılmaz ve OPET arasındaki ortaklık, onumuzdeki gunlerde kaldığı yerden devam edecek.
Rahmi M. Koc Muzesi ’nde OPET Genel Muduru Cuneyt Ağca ve OPET Pazarlamadan Sorumlu Genel Mudur Yardımcısı Murat Zengin ’in katılımıyla duzenlenen basın toplantısında Cem Yılmaz ve OPET arasındaki yeni ortaklığın duyurusu yapıldı. Boylelikle iki isim, 15 yıl aradan sonra yeniden bir araya geldi.
[h=2]Cem Yılmaz ve OPET yeniden bir arada:[/h]
OPET ve Cem Yılmaz ’ın tekrar buluşmasıyla ortaya cıkan ilk reklam filmi de duzenlenen basın toplantısında gosterildi. Reklam filmi, gecmişle bugun arasında bir bağlantı kurarken OPET ve Cem Yılmaz ikilisinin gecmişte cekilen reklamlarına da gondermeler yapıyor.
İkilinin yeni ortaklığında yer alacak slogansa “Opet yapar, her şey değişir” şeklinde belirlendi. Basın toplantısında OPET Genel Muduru Cuneyt Ağca, “Bir akaryakıt dağıtım markası olmanın otesinde, muşterilerimizin hayatında kalıcı bir yere sahibiz cunku muşterilerimizi dinliyor, beklentilerine yonelik uygun koşulları hazırlıyor ve sektorde yapılamayanları yapıyoruz” şeklinde acıklamada bulundu.
OPET ’in reklam filmlerinde yeniden yer alacak Cem Yılmaz da basın toplantısında acıklamalarda bulundu. Cem Yılmaz, “Bir urunu, hizmeti tanıtırken ozguvenli bir markayla calışıyorsanız bu, cok onemli bir konfor ve bir mutluluk. OPET ile ilk calıştığım yıllarda yaptığımız o guzel filmler, hep bu ozguvenin eseri oldu” sozleriyle başladığı acıklamasına şu şekilde devam etti:
“Muhatabını ciddiye alan, bulunduğu sektore değer katan, standart belirleyen profesyonellerle calışmak, beni hep daha iyisini yapmaya teşvik ediyor. OPET, azla yetinmeyen, calışkan insanların markası. 15 yıl sonra tekrar birlikte olmak, benim icin bir gurur vesilesi. Her şeyi değiştirmeye geliyor.”
[h=2]İşte basın toplantısında gosterilen reklam filmi:[/h]
Cem Yılmaz, Yıllar Sonra Opet’le Yeniden Anlaştı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Cem Yılmaz, Yıllar Sonra Opet’le Yeniden Anlaştı