Lucid Motors, elektrikli aracı Lucid Air ’a ait prototip goruntulerini gectiğimiz yıllarda yayınlamıştı. Şirket, aracın uretim bandına girecek versiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Lucid Motors, Nisan 2020'deki tanıtım yaklaştıkca aracla ilgili daha fazla bilgi paylaşmaya başladı.
Lucid Motors, birkac yıldır Lucid Air icin geliştirme calışmaları yapıyor. Lucid Air ’la ilgili acıklama yapan Lucid Motors Tasarım Başkan Yardımcısı Derek Jerkins, “Lucid Air ’ın resmi uretime girecek versiyonunu dunyaya sunmadan once, aracın kucuk ama dikkate değer detaylarının birkacını paylaşmak icin sabırsızlandık. Aracın genel tasarımına, temel muhendislik ve teknolojiye onem verdiğimiz kadar onem verdik. Bu yuzden insanların aracın yaratacağı his ve yeni seviyesi ile yoğun bir şekilde ilgilenmesini bekliyoruz” dedi.
Lucid Air ’ın uretilecek versiyonu onumuzdeki nisan ayında New York ’ta duzenlenecek New York Uluslararası Otomobil Fuarı ’nda tanıtılacak. Lucid Air ’ın uretim ozellikleri, secenekleri, konfigurasyonları ve fiyatlandırılması ile ilgili bilgiler de New York ’ta belli olacak.
Yayınlanan videoda Lucid Air ’ın ust yapısı acıkca gorulebiliyor. Elektrikli sedanın ust yapısı ile beraber Lucid ’in tescilli akıllı mikro LED aydınlatma teknolojisi de videoda net bir şekilde gorulebiliyor. Video ile beraber yayınlanan basın bulteninde Lucid Motors ’un Silikon Vadisi ’nde 80 tane temel Lucid Air prototipini testler icin hazırladığı acıklandı.
[h=2]Nisan 2020'de tanıtılacak Lucid Air'ın yayınlanan videosu:[/h]
Tesla’nın Yeni Rakibi Olacak Lucid Air’ın Yeni Videosu Yayınladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Tesla’nın Yeni Rakibi Olacak Lucid Air’ın Yeni Videosu Yayınladı