Selam Arkadaşlar İlginizi Cekeceğimi Duşunduğum Bi Hayat Tecrubemi Sizlerle Paylaşmak İstedim Daha Doğrusu 1 konu Cok şıkları var
Bir İnsanın başka Bi insan Yuzunden Mutsuz Olması
1-aşık olursanız karşılık alamazsınız(coğu zaman)
2-işyerinizde size patronluk taslayan biri varsa
3-mahallede can sıkıcı herifler varsa
4-birisini zahat edecek diye sizin calıştırılmanız
Daha Cok sayarız ama Ben konuyu dahada aciyim
Duşunun bir halk otobusundesiniz yer yok neden cunki bu dunyada cok insan var vede coğu ac gozlu(Bunu sizde biliyorsunuz kızmayım) artı yolda yuruyun illa biri karşınıza cıkar bi gunde cıkmasa şaşarım artı sizden daha akıllı olduğunu sanan birinin size emredip kendi yatarken sizi calıştırması ciğeri beş para etmez birinin mutlu olması calışmadan uğraşmadan sizden başarılı olması bu size bir şey diyimmi bu dunyada mutlu olmak istiyorsak bencil olmalıymışız ben bunu oğrendim başkasını duşunun koruyun elbet ama elbet sizi arkanızdan vuracaktır... Birine aşık olun size aşıkmış gibi gorunur siz teklif etmeye gidersiniz ve buyuk şok sana karşı bişi hissetmiyorum o an hayatınınz yıkıldı işte (tıpkı benim gibi) sigaraya neden başlar insan (aşktan sıkıntıdan) aşk ve sıkıntı neden olur bir başka insanın yuzunden ben bıktım başkasının yuzunden mutsuz olmaktan ya siz??? başkasına bakıyorum şoyle adam değil birisi bi mok tan anlamaz akşama kadar yatar adam gibi sohbet edemez seni kucuk gorur!!!
Bu adamın(adammı bilinmez) boyle havalara girmesinin nedeni hep şanslı olmasıdır adamın kız arkadaşı yanında sevdikleri o bicim herkez uzerine titrer parası vardır(baba parası) yakışıklıdır(Balın Alası) o adam boyleyken ben calışıyorum hep iyi bi insan olduğum soyleniyorda neden ben neden ben şansıma bir gun kızmadan yaşayamıyorum bu talih bu şans bu kader hakkımmı sizce? tamam bunu yazdığımda aslında bu yazdığım kelimeleri zaten yaşayan arkadaşlar bana diyeceklerdirki haline şukret ben halime şukrediyorum fakat hepte mutsuz kadersiz olunmazki kardeşim ben isyan etmek istemiyorum fakat tek benim icinde olduğum bir dunyaya gidermisin deseler bi dakika durmam inanın sadece icimi doktum buraya biraz yannışlarım olabilir kusura bakmayın fakat ben bıktım!!!
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Bi insanın Yuzunden Diğer İnsanın mutsuz olması