AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir donem gruplar halinde gercekleştirdiği milletvekili buluşmalarına yeniden başladı. AK Parti Lideri Erdoğan, parti genel merkezinde 53 milletvekili ile Naci Bostancı, Numan Kurtulmuş, Fatih Şahin, Omer Celik, Hayati Yazıcı, Mahir Unal ve Mehmet Muş'un katıldığı bir buluşma gercekleştirildi. Basına kapalı gercekleştirilen goruşme, 3 saatten fazla surdu.
Toplantıda ilk once Erdoğan bir acılış konuşması gercekleştirdi. Ardından milletvekillerine soz verdi ve onları dinledi; tek tek notlar aldı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan ile milletvekili Mustafa Ataş'ın diyaloğu damga vurdu.
[h=3]"İMAMOĞLU'NA CEVAP VERMEYİN"[/h] Hurriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine gore; Ataş Erdoğan'a "Acıklamalarınızda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ismini cok fazla kullanıyorsunuz. Cevap vermeyin" tavsiyesinde bulundu.
Mustafa Ataş ve Recep Tayyip Erdoğan [h=3]"NE ZAMAN ONUN İSMİNİ AĞZIMA ALDIM"[/h] Erdoğan, bu tavsiyeye "Nerede ismini kullanmışım, ne zaman onun ismini ağzıma aldım?" diyerek yanıt verdi. Erdoğan'ın cevabı sonrası tekrar soz alan Ataş, Kanal İstanbul konusunda yaşanan spekulasyonları hatırlattı. Bunun uzerine Erdoğan, "Kanal İstanbul'un patenti bende. Onunla ilgili acıklama yapmayacağım da neyle ilgili yapacağım" dedi.

AK Partili vekilin imam hatip eleştirisi uzerine Erdoğan, Eğitim ve Oğretim Politikaları Kurulu'na talimat verdi "Ekonomideki iyileşmeler vatandaşın cebine ne zaman yansıyacak?" sorusuna Erdoğan'dan yanıt [h=4]Haber Videosu[/h]: Erdoğan ile Mustafa Ataş arasında 'İmamoğlu' diyaloğu: Ne zaman ismini ağzıma aldım?