Edirne'nin Keşan ilcesinde yeni doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeği cope bıraktı. Bırakılan copten bebeği cıkaran mahalle sakinleri minik bebeği donmaktan son anda kurtardı.
[h=3]CANTA İLE COP KONTEYNERİNE BIRAKTI[/h] Olay, akşam saatlerinde ilceye bağlı Aşağı Zaferiye Mahallesi Yormaz Sokak'ta meydana geldi. Sokak uzerindeki bir evde oturan Nebahat Gumuş, pencereden dışarı baktığı sırada bir kadının elindeki sarı renkli cantayı evinin onundeki cop konteynerine bıraktığını gordu. Bir sure sonra cop konteynerinden ağlama sesi duyan Gumuş, gidip cantayı kontrol ettiğinde icerisinde yeni doğan bir kız bebeği buldu. İhbar uzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bebek, sağlık ekiplerince Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
[h=3]EVDE DOĞUM YAPMIŞ[/h] Keşan İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri, gorgu tanıklarının ifadelerinden bebeği bırakan kadının, cop konteynerine yaklaşık 100 metre mesafedeki apartmanda oturan A.A. oluğunu belirledi. Eve giden polis A.A.'nın evde yeni doğum yaptığını belirledi. A.A., cağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
[h=3]"HAVA SOĞUK, ALDIM KUCAĞIMA İCERİ GİTTİM"[/h] Cop konteynerinde bebeği bulan Nebahat Gumuş, "Pembe eşofmanlı, kırmızı saclı bir kız elindeki sarı cantayı cope atıp gitti. Gordum, kızım 'git bir bak belki kopek atmışlardır, olur' dedi. Geldim, baktım bebek, ağlıyor. Gobeğini de kesmişler. Cantaya yuzukoyun koymuşlar. Hava soğuk, aldım kucağıma iceri gittim. İceride baktım kız cocuğu. Polisi, ambulansı aradık. Sonra polis geldi. Gittik bulduk cocuğun annesini de. Korkuyordu, 'korkma yavrum bu senin sucun değil' dedim. Sonra ambulans geldi. Cocuğu da, annesini de aldılar, goturduler hastaneye" dedi.
Polis, A.A.'yı hamile bırakan şuphelinin yakalanması icin calışma başlattı.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Evde doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeğini cop konteynerine attı
Evde doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeğini cop konteynerine attı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Evde doğum yapan 14 yaşındaki kız, bebeğini cop konteynerine attı