Van-Bahcesaray karayolunun 33. kilometresinde, uzerine cığ duşen minibusun arama-kurtarma calışmaları sırasında ikinci cığ faciası yaşandı. İkinci cığ faciasında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Onbaşı Tarkan Karaca, memleketi Eskişehir'de gozyaşları icinde toprağa verildi.
Jandarma Uzman Onbaşı Tarkan Kara'nın cenazesine ailesi ve yakınlarıyla birlikte İcişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Eskişehir Valisi Ozdemir Cakacak, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Cakırozer katıldı.
[h=3]TABUTA SARILIP GOZYAŞI DOKTULER[/h] Anne Nurhan Karaca'nın feryatları cenazeye katılanları duygulandırdı. Anne Nurhan Karaca, "Annem beni bırakma, Ben sensiz ne yaparım?" diye hayatını kaybeden oğluna seslendi. Jandarma Uzman Onbaşı Tarkan Karaca'nın cenazesi, goturulduğu Kanlıpınar Şehitliği'nde gozyaşları icinde toprağa verildi.
[h=3]"SOĞUK UŞUTUR SANIYORDUK, İCİMİZİ YAKTI"[/h] Tarkan Karaca'nın esnaflık yapan babası Yasin Karaca'nın, ilk cığ haberini aldığı sırada sosyal medya hesabında "Allahım yardım et bu cocuklara" dediği goruldu. Karaca, oğlunun olum haberini aldıktan sonra ise 'Soğuk sadece uşutur sanıyorduk, icimizi yaktı" paylaşımında bulundu.
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Van-Bahcesaray kara yolunun 33. kilometresinde bir minibusun ve iş makinesinin uzerine duşen, 5 kişinin yaşamını yitirdiği cığ felaketinde, 2 kişiyi arayan ekiplerin uzerine de cığ duştu. Ust uste yaşanan iki felakette 41 kişi hayatını kaybetti.

Cığda şehit olan uzman cavuşun 3 aylık kızıyla vedalaştığı goruntuler yurek dağladı Son Dakika: Cığ felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e yukseldi [h=4]Haber Videosu[/h]: Van'da cığ altında kalıp şehit olan askerimizin babasından yurek burkan sozler: Soğuk uşutur sanıyorduk, icimizi yaktı